2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 323 پست
اصلا وقتی طلاق بگیرم صد برابر اینم بده به چه دردم میخوره ، من زندگی میخوام ، پنج ساله منتظر موندم ، ...

الان داری این حرف رو میزنی فردا روزی اگه تو زندگی به مشکل برخوردی ولی از نظر مالی تو تنگنا بودی و مجبور شدی بسوزی بسازی اونوقت متوجه میشی مهریه پشتوانه ت خواهد بود مگر اینکه خودت از نظر مالی تامین باشی که در این صورت قبول کن

اصلا وقتی طلاق بگیرم صد برابر اینم بده به چه دردم میخوره ، من زندگی میخوام ، پنج ساله منتظر موندم ، ...

خواهش میکنم عاقلانه تصمیم بگیرید

مسئله مهریه خیلی مهمه خانم

خام نباشید و اجازه ی شستشوی مغزی روندید بهشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی به مرد ها اعتماد ندارید اصلا هیج خواستگاری رو قبول نکنید

مگه قراره به کسی که تا حالا باهاش زندگی نکردیم اعتماد کامل داشته باشیم مردا هم اعتماد نمیکنن اگه میکردن که مهریه رو هرچند خیلی زیاد باشه قبول می کردن

میگه خواهرای من عقل نداشتن اونا که با عشق ازدواج نکردن ولی تو عاشقی منو برای پول نمیخوای 

بگو تو عاشق نیستی؟

فقط من عاشقم

نرو زیر بار این حرفا

من و همسرمم دوست بودیم مهریه م خیلی بالاست بیشتر از عرف جامعه ، دلیل شوهرمم این بود که دیگه کامل منو شناخته بود و اعتماد داشت...

مشاور بیمه هستم (اصفهان)
شما مجردی یا متاهل ؟ روز خواستگاری و آشنایی گرگن در لباس میش  انشالله گرفتار گرگ نشید وگرنه بع ...

خب اگه فکر میکنید گرگ هستن در لباس میش قید ازدواج بزنید دیگه هر خواستگاری میاد بگید نه شماها نمی تونید ازدواج کنید همه که ازدواج نمی کنن بعضی ها به درد ازدواج نمی خورن 

میگه خواهرای من عقل نداشتن اونا که با عشق ازدواج نکردن ولی تو عاشقی منو برای پول نمیخوای 

بگو ولی انگار تو خیلی پول برات مهمه در صورتی که اگه عاشقم باشی این قد چونه نمیزدی و شان منو پائین نمی آوردی دیگه اول ۱۲۰ تا رو بکنه  ۱۴ تا و بعد هم ۱۴ تا رو بکنه ۲تا

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
چقدر پررو هر چقدرم سبک باید برات بخره  من نمیدونم مردی که پول نداره چرا زن بگیره اخه؟؟؟

😅پرو شده فکر کرده خبریه چون خونه ماشین و کار داره 🙃

بدم میومد از این ادما الان یکیش گیر خودم افتاده😄

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

ببین الان راه بیای تا اخر عمرت باید راه بیای بذار بفهمه برای بدست آوردنت باید سختی تحمل کنه

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.
اسی یه چیزی میگم اگه خواستی امتحان کن کلا بگو یا صد تا یا نمیخوام ببین اصلا میخوادت ؟؟؟ببین دوباره ...

میگه انقدر میام تا بابات رضایت بده به همین ۲ تا 

میگه همون اول هم بخوای میدم بهت  همون دو تا رو

ولي ديگ دوتاهم يه جوريه 

١٤ تا ميشه ١٤٠ تومن نداره؟؟؟ اگ نداره خب بعدا بده خب شما به هرحال تو زندگي به پول ميرسيد ديگ 

كوري يعقوب يا رسوايي بانوي مصر ؟؟؟؟ اولي عشق است اما دومي تاوان عشق
مگه قراره به کسی که تا حالا باهاش زندگی نکردیم اعتماد کامل داشته باشیم مردا هم اعتماد نمیکنن اگه میک ...

واسه همینه که میگه ۲ تا سکه اونم به شما اعتماد نداره منتهی اعتماد نداشتن اون بد هست اما واسه شما بد نیست