2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 323 پست
وقتی به مرد ها اعتماد ندارید اصلا هیج خواستگاری رو قبول نکنید 

کسی به مردا بی اعتماد نیست اما این سطح پائین از شعور هم  عجیبه واقعا  ، دیگه مردی که خودش تعیین کنه دوتا سکه و بعد میگه همون روز عقد هم بهت میدم معنیش چیه؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
ببخشید من جای شما باشم اصلا قبول نمی کنم چرا اصلا ۱۴ تا رو قبول کردی؟؟ ۱۴ تا مهریه اس؟؟  پسرا ا ...

میگه خواهرای من عقل نداشتن

اونا که با عشق ازدواج نکردن

ولی تو عاشقی منو برای پول نمیخوای 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین تو عقد نامه بنویس 14 تا عندالستطاعه 7 تا عندالمطالبه

شوهر شما از اوناس که اعتقاد داره مهریه ای که میدونی هیچ وقت نداری بدی دروغ در عقد به حساب میاد و عقدو صحیح نمیدونن ؟

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
چقدر بعضیا عوضین البته ببخشید😐

خواهش میکنم😂این که چیزی نیست تازه قید عروسی رو هم زده طلا هم نمیخواد بگیره😂😂😂😍منم گفتم بیا خونه ی بابام زندگی کن😐

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
اصلا وقتی طلاق بگیرم صد برابر اینم بده به چه دردم میخوره ، من زندگی میخوام ، پنج ساله منتظر موندم ، ...

پدرت راست میگه شما یه ادم احساسین که فکر مکنین الان چون براتون مهریه مهم نیست بعدنم خدا ی نکرده هیچ وقت براتون پیش نیاد  براتون مهم نمیشه 

دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا  مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂
خواهش میکنم😂این که چیزی نیست تازه قید عروسی رو هم زده طلا هم نمیخواد بگیره😂😂😂😍منم گفتم بیا خونه ...

چقدر پررو هر چقدرم سبک باید برات بخره 

من نمیدونم مردی که پول نداره چرا زن بگیره اخه؟؟؟

لازم نیست فشار بیفته روی اونا دارید با این حرف ها خودتون رو گول می زنید وقتی مرد ها گرگ هستن چرا باه ...

شما مجردی یا متاهل ؟ روز خواستگاری و آشنایی گرگن در لباس میش 

انشالله گرفتار گرگ نشید وگرنه بعد می فهمید من چی میگم 

خانم استارتر شما به درد ازدواج نمی خوری این همه انتظار از مرد ها داشتن درست نیست شما ها اصلا شرایط موجود الان جامعه رو درک نمی کنید با این قیمت بالای سکه ۱۴ تا سکه گرفتن هم زیاد هست انقدر خود خواه نباشید به جای اینکه همش چشم داشت به پول شوهر داشته باشید برید کار کنید خودتون تا دستتون توی جیب خودتون بره

اسی یه چیزی میگم اگه خواستی امتحان کن

کلا بگو یا صد تا یا نمیخوام ببین اصلا میخوادت ؟؟؟ببین دوباره پا پیش میذاره!

بخدا اگه بره معلومه هیچ علاقه ای نداشته فقط یه زن خواسته رفع تکلیف کنه...