2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 323 پست
میگه همون اول هم بخوای میدم بهت  همون دو تا رو

بگو زیاد زحمتت میشه 😑

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
خوشبختی نمیاره ولی کم بزنی مرد فکر میکنه خبریه حتی اگه هیچوقتم نگیریش کمتر از صد تا نباید زد

من مهریه خودم خیلی بالاست ولی دیدم دخترایی که خودشون گفتن یه سکه، از نظرم زمین تا آسمون فرقشه که دختر کم بخواد یا مرد بگه من بیشتر از این مهر نمیکنم

مشاور بیمه هستم (اصفهان)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید من جای شما باشم اصلا قبول نمی کنم چرا اصلا ۱۴ تا رو قبول کردی؟؟ ۱۴ تا مهریه اس؟؟  پسرا اول کار خیلی زرنگی می کنن همش ناله می کنن می گن نداریم و پولاشونو قایم می کنن اگه ۱۴۰ ملیون نداره کلا زنش نشو چطوری می خوای زندگی کنی؟  دخترا اولش احساسی برخورد می کنن بعد که وارد زندگی می شی می گی باید رو موردای بهترم فکر می کردم... خودت رو خیلی ناراحت نشون بده بده بهم برخورده . 

یه راه دیگه هم اینه که بگو مهریه دخترای خودتون هر چی هست همونو مهر منم بکنین..

اگه قبول کنی خودتو بی ارزش میکنی در ضمن معلومه به حق طلاق راضی میشه چون دو تا سکه میده تو هم میری طلاق میگیری پس ترس از دست دادنت رو نداره. اصلا براش مهم نیستی فردا روزی اگه قبول کنی راحت میگه حق طلاق که داری دوتا سکه ت رو میدم بفرما

۱۴ تا 😳😳😳بگو اگر فردا روزی تو بهم خیانتنت کردی من با  دوتا سکه چیکار کنم   همون ۱۰۰ خو ...

اصلا وقتی طلاق بگیرم صد برابر اینم بده به چه دردم میخوره ، من زندگی میخوام ، پنج ساله منتظر موندم ، خودم مهم نیست برام مهریه، الان مشکل پدرمه که رضایت نمیده میگه دختر من چی کمتر داره که باید اینجوری بدم بره 

مهریه ارزش زنو مشخص میکنه؟؟؟یعنی هرکی مهرش سنگین تره ارزشمند تره هرکی کمتره بی ارزشه؟پس خداب داد اون ...

منظورم از ارزش یعنی همونی که ادامه‌ش نوشتم

سریع سر کوچکترین بحثی ممکنه حرف از مهریه و طلاق بزنه

بعدشم واسه چی انقدر این اقا اصرار به کم کردن مهریه دارن؟؟

صددرصد یه فکری تو سرشون دارن پرورش میدن

منظورم از ارزش این بود که بعدا ممکنه مدام تو زندگی خانمشو کوچیک کنه و بگه مهرتو میدم برو واسه طلاق

اگه هدفی نداشت که انقدر اصرار به کم کردن مهریه نمیکرد

من مهریه خودم خیلی بالاست ولی دیدم دخترایی که خودشون گفتن یه سکه، از نظرم زمین تا آسمون فرقشه که دخت ...

بله اگه دختر کم بخواد حست بد نمیشه 

من مهرمو 300تا خواستم بزنم شوهرم گفت 200تا حسم تا چند ماه بد بود میگفتم چرا چونه زدی😐

مردا گرگ شدن عزیزم باید طوری باشه یکم به فشار بیفتم 

لازم نیست فشار بیفته روی اونا دارید با این حرف ها خودتون رو گول می زنید وقتی مرد ها گرگ هستن چرا باهاشون ازدواج میکنید؟ مشکل روانی دارید؟ کی با گرگ ازدواج میکنه؟ تا شما ها دومیش باشید؟ 

من خودم واقعا با مهریه مخالفم از یک طرف یک جاهائی بدرد میخوره برای خانم هائی که پشتوانه مالی ندارند خدای نکرده همسرشون زود فوت کنه و تمام ارث بیشتر به فرزندان و پدر و مادر همسرش برسه به نظر آدم باید حق و حقوقش رو بگیره از نظر حق طلاق ووووو و سهم بردن از داشته ها در زندگی مشترک من که اگر پسرم یک روز بخواد به حرف من گوش کنه نمیزارم مهریه زیاد بده برای اینکه همانقدر که مرد بد هست تو جامعه زن بد هم هست و تمام دارائی مردها رو به عنوان مهریه می گیرند باید همه چی عادلانه باشه بین زن ها و مردها درسته که قوانین بدی داریم

پسر گلم