2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 323 پست
مهریه پشتوانه زن نیست چرا نمی فهمید؟ برو کار کن خودت یه زن باید دستش توی جیب خودش باشه

حالا اگه کار پیدا نشه چی ؟اگه توان کار نداشته باشه چی؟

اصلا از مهریه هم که بگذریم رفتار این آقا طبیعی نیست نشون دهنده ی اینه استارتر باید بیش تر فکر کنن واقعا جای فکر کردن داره 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
مهریه پشتوانه زن نیست چرا نمی فهمید؟ برو کار کن خودت یه زن باید دستش توی جیب خودش باشه

برو بابا عقده داری به همه بگی شاغلی😂😂😂😂😂تو کار کن شوهر جونت پول نده بهت به کسی چکار داری اخه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میدونم الان این حرفا شگون‌نداره ولی باید یه نگاه به اینده م بندازی .شما به مهریه فقط به جنبه مالی نگاه نکن.میدونی چند تا خانم با بخشیدن‌مهریه تونستن طلاق بگیرن یا از همه مهم تر حق حضانت بچشونو بگیرن؟

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
برعکس میگی مرد خرج بده اون برده حساب میشه 😄بعدم زن و مرد تو زندگی هرکدوم وظیفه ای دارن دلیل نمیشه ی ...

پس زن کار می‌کنه تو خونه، بچه میاره تربیت می‌کنه اینا چی

به جای سکه شرط بذارید بعد طلاق نصف مال به دست اومده بعد طلاق برسه به هر دو این خوبه 

حالا این آقا که ۱۴ تا سکه رو زورش میاد بده میگه دو تا میاد نصف اموالش رو به این خانم بده؟ حرفایی میزنیدا

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اصلا خارجیان مهریه دارن که خوشبختن؟ چون ندارن همشون راحت جدا میشن؟ اهرم فشار چیه اخه

تو جامعه مرد سالار ما قضیه خیلی متفاوته

خارجیایی که شما ازشون حرف میزنی بعد طلاق مایملکشون نصف میشه.مثل مردای ما ایرانیام نیستن که برن به نام این و اون کنیم تا به زنمون نرسه و هزار زرنگ بازی درآرن

حتی همین مهریا رو هم آخرش نمیدن

ولی حداقلش اینه که مفت بدستت نیاورده 

تهش فقط میتونی اگه آزارت داد یه کم آزارش بدی

اگه هم زندگیت خوب بود که خداروشکر هیچ زن ایرانی زمانی که زندگیش خوبه مهریه نخواسته

تو جامعه مرد سالار ما قضیه خیلی متفاوته خارجیایی که شما ازشون حرف میزنی بعد طلاق مایملکشون نصف میشه ...

اتفاقا اینم هرچی میخره‌با داداشش شریکه

به پدرت اعتماد کن

میدونم سخته

احساست درگیره

ولی چطور عشقی هست که شما فقط باید اثبات کنی؟

در قبال حق طلاق و حضانت و خروج و هزار تا چیز دیگه فقط مهریه پشتوانه زنه که اون هم با این قوانین ضمانت اجرایی نداره

الان اونو به اسم اثبات عشق باید از دست بدی؟؟؟

بعد هم بدون دختر خوب

مهریه به جز مسئله مالیش تنها  اهرم فشار  در برابر یه عالمه حق و حقوقی هست  که اقایون دارند

در مواقعی که خدایی نکرده کار به جای باریک کشید

فکر نکن ادم میگه زندگی که رفت مهریه و پول میخوام چکار!

🌸 مرنج و مرنجان🌸

ببین مهریه تو ایران پشتوانه ای برای زن قبول کن دوست خودم مهریه رو بخشید حضانت بچشو گرفت اگه مهریه نداشت حتی بچشم میگرفتن خیلیا با اهرم فشار مهریه تونستن طلاقشونو از مردی که طلاقشونو نمیده بگیرن بعد مرگ مرد اگه اموالی داشته باشه و بچه نداشته باشه زن فقط یک هشتم ارث میبره درصورتی که اگه مهریه داشت باشه اول مهرو بر میدارن بعد تقسیم میکنن

میگه انقدر میام تا بابات رضایت بده به همین ۲ تا 

اگه واقعا عاشق بود میگفتن هزار تا سکه هم قبول میکرد براش مهم نبود..بعدشم الان کلت داغه دو روز دیگه پشیمون میشی از اینکه اینقدر آسون گرفتی همین خودش فردا میکوبه تو سرت همینو...دیدم که میگم خواهر..ناراحت نشی یه وقت قصدم کمک بود😊

اسی ما یه آشنا داریم مرده انقد ندار بود 14تا سکه مهر زنش زد

حالا زنه بساااز و مظلوم انقدرم کمک حال شوهرش بووود بعد که یکم وضع مرده خوب شد رفت زن گرفت آوارد پیش این یکی تقی به توقی میخوره میگه بیا مهرتو بدم برو خونه بابات تازه دو تا هم بچه ازش داره 

من نمیگم صد در صد مردا اینجورین ولی نامرد زیاده

انقدر نسازید با مرد بخدا آخرش پشیمونیه...

اولا که عقده تو داری نشستی پای گود میگی لنگش کن بعدش من گفتم مجردم ؟؟ شوهر من ماشین سنگین داره و ما ...

شما شوگر ددی گرفتی عزیز زنی که خودش کار نکنه و منتظر باشه تا شوهرش هر ماه بهش پول بده یعنی برده شوهرش هست واقعا متاسفم برای این طرز فکر شماها تنبل تر از شما ها وجود نداره تازه افتخار هم میکنید