2777
2789
عنوان

من از...

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 33 پست
متنفرم=هانیه توسلی حامدکمیلی پوریا پور سرخ گلزار  خوشم میاد= آیدا فقیه زاده پریناز ایزدیار

چه شیک مرتب 😂😂

لاااایک👍👍

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

کیا واقعا بازیگرن بنظرم ترانه  لیلا پگاه پیمان معادی ابر مانی حقیقی هنگامه قاضیانی

ابر؟؟؟؟کیه؟؟؟😕😕😕

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
ژانرایی که بازی میکنن فرق میکنه ولی خیلی توانا هستن موافقم

جواد عزتی هم خوووبه

از ماهایا پطروسیان

کتایون ریاحی خوشم میاد

مردها پژمان بازی

حامد بهداد

علیخانی

خوشم میاد

از بیشتر بازیگرها بدم میاد با این پوشش دلشون نفیس وافاده هاشون

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
تو مردا چه تفاهمی داریم گلزار و میبینم رسما کهیر میزنم

چه جالب..😊من فاز اونایی رو که عاشق گلزارن تو مخم نمیره...اصلا هم خوشگل نیس صورتش پر چروکه...ولی اعتماد به نفسش تو خوانندگی برام قابل ستایشه😧

از ماهایا پطروسیان کتایون ریاحی خوشم میاد مردها پژمان بازی حامد بهداد علیخانی خوشم میاد از بیش ...

از پژمان جمشیدی متنفررررم

چه جالب..😊من فاز اونایی رو که عاشق گلزارن تو مخم نمیره...اصلا هم خوشگل نیس صورتش پر چروکه...ولی اعت ...

ارهههه واقعا مردک تیپش شبیه مثلثه😂😂😂😆😆