2777
2789
عنوان

من از...

291 بازدید | 33 پست

من از الهام حمیدی خیلی بدم میاد!😆😆خیلی لوسه از روناک یونسی هم بدم میاداز بازیگرای مرد هم از کوشکی همون مهران تو دل خیلی بدم میاد و اون داداش رستا خیلی زشته 

ولی حامد بهداد😍رستا😍افسانه پاکرو😍

شما ها چی!؟؟؟؟

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

از ساره بیات بدم میاد انگار مریض و افسرده است از گلزار و پوریا پور سرخ و حامد کمیلی هم بدم میاد خیلی ...

تحت تاثیر قرار گرفتم😐😐😐😐

اینا همشون شدن که 😂😂😂😂😂

ولی خب خداییش بازیگری که خیلی خوب باشه از همه لحاظ نداریم😞😞😞

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
عاشق روناک یونسی ام از هیچ کدومشون بدم نمییاد ولی از بعضی هاش خوشم مییاد 

روناک یونسی ببخشید ولی یه جوریه😞

عذرخواهم ولی مث معتاداس😟😟

تحت تاثیر قرار گرفتم😐😐😐😐 اینا همشون شدن که 😂😂😂😂😂 ولی خب خداییش بازیگری که خیلی خوب باشه ا ...

نه بابا این همه بازیگر داریم نمونه اش ترانه، لیلا

تو مردا پیمان معادی و ...

نه بابا این همه بازیگر داریم نمونه اش ترانه، لیلا تو مردا پیمان معادی و ...

راست میگی اینا رو بادم رفته بود😆😆😆کلا هر کی هرجا کم میاره بازیگر میشه😆😆😆ولی من ترانه علیدوستی و نازنین بیاتی رو خیلی دوست میدارم😍