2777
2789
عنوان

من از...

279 بازدید | 33 پست

من از الهام حمیدی خیلی بدم میاد!😆😆خیلی لوسه از روناک یونسی هم بدم میاداز بازیگرای مرد هم از کوشکی همون مهران تو دل خیلی بدم میاد و اون داداش رستا خیلی زشته 

ولی حامد بهداد😍رستا😍افسانه پاکرو😍

شما ها چی!؟؟؟؟

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از ساره بیات بدم میاد انگار مریض و افسرده است از گلزار و پوریا پور سرخ و حامد کمیلی هم بدم میاد خیلی ...

تحت تاثیر قرار گرفتم😐😐😐😐

اینا همشون شدن که 😂😂😂😂😂

ولی خب خداییش بازیگری که خیلی خوب باشه از همه لحاظ نداریم😞😞😞

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
عاشق روناک یونسی ام از هیچ کدومشون بدم نمییاد ولی از بعضی هاش خوشم مییاد 

روناک یونسی ببخشید ولی یه جوریه😞

عذرخواهم ولی مث معتاداس😟😟

تحت تاثیر قرار گرفتم😐😐😐😐 اینا همشون شدن که 😂😂😂😂😂 ولی خب خداییش بازیگری که خیلی خوب باشه ا ...

نه بابا این همه بازیگر داریم نمونه اش ترانه، لیلا

تو مردا پیمان معادی و ...

نه بابا این همه بازیگر داریم نمونه اش ترانه، لیلا تو مردا پیمان معادی و ...

راست میگی اینا رو بادم رفته بود😆😆😆کلا هر کی هرجا کم میاره بازیگر میشه😆😆😆ولی من ترانه علیدوستی و نازنین بیاتی رو خیلی دوست میدارم😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز