2777
2789
عنوان

من از...

277 بازدید | 33 پست

من از الهام حمیدی خیلی بدم میاد!😆😆خیلی لوسه از روناک یونسی هم بدم میاداز بازیگرای مرد هم از کوشکی همون مهران تو دل خیلی بدم میاد و اون داداش رستا خیلی زشته 

ولی حامد بهداد😍رستا😍افسانه پاکرو😍

شما ها چی!؟؟؟؟

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از ساره بیات بدم میاد انگار مریض و افسرده است از گلزار و پوریا پور سرخ و حامد کمیلی هم بدم میاد خیلی اوا خواهرن از ریحانه پارسا و الناز شاکردوستم بدم میاد.

ایز لودینگ ... 😬
از ساره بیات بدم میاد انگار مریض و افسرده است از گلزار و پوریا پور سرخ و حامد کمیلی هم بدم میاد خیلی ...

تحت تاثیر قرار گرفتم😐😐😐😐

اینا همشون شدن که 😂😂😂😂😂

ولی خب خداییش بازیگری که خیلی خوب باشه از همه لحاظ نداریم😞😞😞

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
عاشق روناک یونسی ام از هیچ کدومشون بدم نمییاد ولی از بعضی هاش خوشم مییاد 

روناک یونسی ببخشید ولی یه جوریه😞

عذرخواهم ولی مث معتاداس😟😟

تحت تاثیر قرار گرفتم😐😐😐😐 اینا همشون شدن که 😂😂😂😂😂 ولی خب خداییش بازیگری که خیلی خوب باشه ا ...

نه بابا این همه بازیگر داریم نمونه اش ترانه، لیلا

تو مردا پیمان معادی و ...

ایز لودینگ ... 😬
نه بابا این همه بازیگر داریم نمونه اش ترانه، لیلا تو مردا پیمان معادی و ...

راست میگی اینا رو بادم رفته بود😆😆😆کلا هر کی هرجا کم میاره بازیگر میشه😆😆😆ولی من ترانه علیدوستی و نازنین بیاتی رو خیلی دوست میدارم😍