2777
2789
عنوان

سلام کیا خونریزی مقعد داشتند

263 بازدید | 20 پست

من حدود سه هفته پیش خونریزی مقعد داشتم البته یبوست داشتم پماد رکتول استفاده کردم خوب شدم ولی امروز دوباره خارش داشتم و یه کمی خون یکی دوسانت اول مدفوع

من بخاطر یبوستم گاهی دارم😔😔

همش مجبورم سیلاکس بخورم😫

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یادمه یه بار یبوست داشتم بعد داشتم عذر میخوام روم ب دیوار زور میزدم یهو تو کاسه توالت و نگاه کردم، شاید باورتون نشه انقققققدر کاسه پر خون شده بود اول فک کردم پریود شدم،ولی بعد فهمیدم از مقعد بوده، یکی دو بار بعدشم اینطوری شدم دیگ خرما و... خوردم خوب شدم، انقدر فاجعه بود زهره ترک شدم

در زندگی از تصور مصیبت های بیشماری رنج بردم که هرگز اتفاق نیفتادند...
من یادمه یه بار یبوست داشتم بعد داشتم عذر میخوام روم ب دیوار زور میزدم یهو تو کاسه توالت و نگاه کردم ...

دکتر نرفتی شما منم دیگه مدفوع حجیم داشتم از اون به بعد خون میومد تا اینکه پماد خریدم خوب شده بودها دوباره امروز شروع شد

خیلی بده منم همش یبوست دارم

تامیتونی آب جوشیده سرد شده بخور

....وسیب با پوست

لقمه هات هم خیلی بجو...۲۵ تا۳۰ بار

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
تامیتونی آب جوشیده سرد شده بخور ....وسیب با پوست لقمه هات هم خیلی بجو...۲۵ تا۳۰ بار

من پنج شش ماهه مشکل معده گرفتم میکروب معده ام رفتش عید یک ماه یبوست داشتم الانم شکمم صدا میده هرچی میخورم ضعف میکنم 

دکتر نرفتی شما منم دیگه مدفوع حجیم داشتم از اون به بعد خون میومد تا اینکه پماد خریدم خوب شده بودها د ...

چرا والا رفتم تب سنتی ،1ملیون 600مث دزدا ازم پول. گرفتن هیچی ب هیچی، تا اینک زنگ زدم مادر بزرگم گفت بعد هر وعده غذا 2تا خرما بخور و بعدش دیگ خدارو شکر خوبم

در زندگی از تصور مصیبت های بیشماری رنج بردم که هرگز اتفاق نیفتادند...
چرا والا رفتم تب سنتی ،1ملیون 600مث دزدا ازم پول. گرفتن هیچی ب هیچی، تا اینک زنگ زدم مادر بزرگم گفت ...

اثر کرد اره بابا دکتر گوارش خیلی رفتم منتهی چیزی حالیشون نیست الکی پول میگیرند