2777
2789
عنوان

پشیموتم.... چیکار کنم

494 بازدید | 27 پست

بیشتر اوقات زود عصبی میشم... حتی امروز بچمو زدم... خیلی ناراحتم... وقتی عصبی میشم نمیفهمم چیکار میکنم وقتی آروم میشم عذاب وجدان میکشه منو.... 

بنظرتون قرصی چیزی هست ک منو متعادل کنه ایتقذ عصبی نشم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والانمیگم حق داری...ولی واقعاشرایط جوری شده واسه هیچ کس عصاب وروان نزاشته😑

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|

بجای زدن یه تنبیه بهتربکارببر...من مثل توبودم ولی این روش جواب داده....من تنبیه ام اینه همون موقع ازچیزی که دوسدارن محرومشون میکنم....خیلی جواب میده...منم حرصم اینجوری خالی میشه

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|

اول آزمایش بده کمبود ویتامین داشته باشی گاهی سریع از کوره در میری اگه مشکلی نبود ممکنه با روزی یه فلوکستین 20 البته با تجویز روانپزشک زندگیت متحول بشه

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
والانمیگم حق داری...ولی واقعاشرایط جوری شده واسه هیچ کس عصاب وروان نزاشته😑

امروز کلی وسیله دستم بود تو گرما بچم هی میرفت سمت آب کثیفای خیابون هرچی صداش میکردم نمیومد دستشو میگرفتم جیییییغ میزد خودشو ول میکرد رو زمین. منم از بازوش گرفتم کشون کشون بردمش...بعدش انقد عذاب وجدان گرفتم انقد عذاب وجدان گرفتم ک حد ندارخ

قرصی به اسم صلوات  وقتی عصبی میشه فوری صلوات بفرست ازهر قرصی بهتروبدون عوارضه

عزیزم بر ا حالت فکر منفی و استرس چی؟

من عاشق ذکرم

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون