2777
2789
عنوان

3سال گذشت ولی فراموشم نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 45 پست
اره😢فامیل خیلی نزدیک واسطه فرستادم راضیش کنن بره دنبال زندگیش و با کسی ازدواج کنه تازگیا ولی اون گ ...

آخ چقد بده فامیل قشنگ میفهممت من هرباری ک میبینمش تا مدت ها مریضم کاش ازدواج کنه

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

عزیز دلم تو امضای یک کاربری که الان اسمشم یادم نیست نوشته بود داشتم دفترچه خاطراتم رو می خوندم دیدم همش نوشته بودم که خدایا با علی ازدواج کنم ،الان اصلا نمیدونم علی کی بود _قربونت بشم قصد توهین نداشتما فقط خواستم بگم انشالله یکی بهتر از اون سر راهت قرار میگیره و انقد مشغول زندگی میشی که اون دیگه یادتم نمیاد 

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادم دیگه نمیتونه ازدواج کنه دیگه نمیتونه اون حس رو با کسی داشته باشه

اون خیلی ازمن سرتره حیفه اگ مجرد بمونه منک فک نمی کنم همیشه اینطور بمونه بالاخره روزی ازدواج می کنه اما کاش زودتر ک دل منم آروم بگیره

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
آخ چقد بده فامیل قشنگ میفهممت من هرباری ک میبینمش تا مدت ها مریضم کاش ازدواج کنه

خیلی بده😭😭شماهم دوطرفه بود؟

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
کدومتوم خواستین جدا بشین؟

نمیدونم اینجوری بگم ک خانوادش مخالف بودن و خیلی اذیتمون میکردن اونم میموند خوابگاه دانشجو بود

منم بخاطر حرف و حدیث های پیش اومده باشوهرم ب خواست و انتخاب مامانم ازدواج کردم و خودمو بدبخت کردم و اونم بعد عقدم تازه فهمید چیشده و خانوادشم بهش خبر نداده بودن تو اون بازه ی زمانی ارتباط تلفنی هم نداشتیم و ما از مادربزرگم ک مادربزرگ اونم میشد شنیدیم چیکارا کرده و خانوادش پشیمون شدن

الکی الکی جدا شدیم.ب همین راحتی ۱۸سالم بود ایشون ۱۹

چطور؟😥

آدم بزدل و بچه ای بود حوصله جنگیدن نداشت برای راضی کردن خونواده هامون منم از بس دلگرمی دادم بهش و ازش خواستم پشتم باشه خسته شدم گفتم تمومه

آدم بزدل و بچه ای بود حوصله جنگیدن نداشت برای راضی کردن خونواده هامون منم از بس دلگرمی دادم بهش و از ...

الهی😔انشاءالله خدا جای دیگ برامون جبران کنه

میگن اونیک عاشق باشه و کسی ندونه اگ ازدنیا بره شهید حساب میشه چون دست خودم ادم نیست خواست خداست

الهی😔انشاءالله خدا جای دیگ برامون جبران کنه میگن اونیک عاشق باشه و کسی ندونه اگ ازدنیا بره شهید حس ...

ایشالله😢💔