2777
2789
عنوان

3سال گذشت ولی فراموشم نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 45 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من همون بهتر که بهم خورد

هییییچ کسیو ندیدم که انتخاب زیر 20 سالگیش با بعد 25 26سالگیش یکی باشه، (یعنی اون آدم رو عمرا توی 25 سالگی قبول داشته باشی) 

مگر اینکه طرف بخاد خودشو گول بزنه و قبول نکنه

من ۵سال گذشت هربار ک ببینمش بهم میریزم فقط ی خونه دیگ مونده تا منم داستان تلخ زندگیم رو بنویسم

نکنه فامیله مث من ؟

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

دروغ محضه كه ميگن زمان همه چيو حل ميكنه زمان هيچيوًحل نميكنه فقط كهنه ميكنه

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
به نظر من همون بهتر که بهم خورد هییییچ کسیو ندیدم که انتخاب زیر 20 سالگیش با بعد 25 26سالگیش یکی با ...

ن بنظرم اینطور نیست خیلی کم پیش میاد 

شُدی آرامش کُل این زندگــــی... ❤️❤️❤️
نکنه فامیله مث من ؟

اره😢فامیل خیلی نزدیک

واسطه فرستادم راضیش کنن بره دنبال زندگیش و با کسی ازدواج کنه تازگیا ولی اون گفته نگران نباشین هیچوقت ازدواج نمی کنم دیگ😔کاش زودتر ازدواج کنه

آرزومه

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
اره😢فامیل خیلی نزدیک واسطه فرستادم راضیش کنن بره دنبال زندگیش و با کسی ازدواج کنه تازگیا ولی اون گ ...

ادم دیگه نمیتونه ازدواج کنه دیگه نمیتونه اون حس رو با کسی داشته باشه