2777
2789

وای من الان باپورش ددی اومدم خونمون،بعد به مامی گفتم من میخام برم خارج مخالفت کردن بعدرفتم یکم برا اینکه حالم خوب بشه ویولون زدم ومیخاستم بیام برم ویلای لوسانمون که پام پیچ خوردافتادم تواستخرحیاتمون الانم خیسم،عقده ای هم خودتونید😂😑

من تاعید1400به بزرگترین آرزوم رسیدم🍃🍀🌹😍هرکی امضامودیدآمین بگه لطفاا❤💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همین امشب کاخ سفیدو شوهر نداشتم میخواست به اسمم بزنه گفتم نه این باشه برا ننت من برج ایفلو میخوام ...

وای مبارک باشه عزیزم😍

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍
😂😂😂😂 خودشو جلوت قوربونی میکنه

آره انقدر عاشقمه که نگو😁😂😂😂😂

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

من ماشین مازراتی دارم 😂

داخل خونمون استخر و سونا داریم 😂

شوهرم رئیس یه شرکت بزرگه 😂

ماهی  یه بار سفر خارج از کشورم میریم😂

اوه دیگه خیلی پز دادم الانه که بترکم 😂 

آی ام شتر درخواب بیند پنبه دانه. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

با لگد🙄

وای نه الماسای پاشنه کفشم میریزن  

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
باشه دلتون بسوزه من انقدر امتحان دارم و هیچی درس نخوندم من انقد تنهام که میام نی نی سایت یکم حرف ب ...

مثل من کسی نمیاد تنها نیستی بیا بغلم😂😂😂

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍
وای کسی میدونه اگه سوئیچ پورشه گم شه چجوری میشه درشو باز کرد🤕 

من یکی دیگشومیخرم،یه لکسوزداشتم مگس نشست روش سوارش نشدم دگه😄

من تاعید1400به بزرگترین آرزوم رسیدم🍃🍀🌹😍هرکی امضامودیدآمین بگه لطفاا❤💕
وای نه الماسای پاشنه کفشم میریزن    

ای بابا کفش طلاتو پات کن..واسه کی نگه داشتی آخه.... تو این وضع کرونا معلوم نیس کی زنده کی مرده.. ان شاء الله ک همیشه سالم باشی.. اما کفش طلاتو تبرک کن ب در پورشه عزیزم😐😐😐