آقای_مفتون مدیر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1598 عنوان 💞💞💞 امشب دوباره از تو چه پنهان دلم گرفت... | مشاهده متن کامل بحث + 1665 بازدید | 187 پست هوالمحبوبامشب دوباره از تو چه پنهان دلم گرفتبا اینکـه پای هیچ کسی در میــان نبود#امید_صباغ_نو🌱 🍂 🌱 1399/04/30 | 00:27 26 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
flfli عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 7887 ناز کنی نظر کنی، قهر کنی ستم کنیگر که جفا گر که وفا، از تو حذر نمیشودداغ که دارد این دلم، داغ تو و خیال توبی همگان به سر شود، بی تو به سر نمیشود🌻🌷🌷🌷🌻 از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 🌷 🌾 🌿 دوش عقلم هوس وصل تو شیدا میکرد دلم آتشکده و دیده چو دریا میکرد نقش رخسار تو پیرامن چشمم م ... دوش دیوانه شدم عشق مرا دید و بگفت:آمدم! نعره مزن! جامه مدر! هیچ مگو...!مولانا# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
آقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1598 عشق را با عقل نسبت کِی توان؟ شاهِ فرمان ده کجا؛ دربان کجا...؟! فیض-کاشانی# اشعار و ابیات معروف و منحصر بفردی ارسال می کنید، درود🌹 🌿🌹🌹🌿پارسایی را بود در عشق تو بازار سست#سنایی🌿🌹🌹🌿
قمرعقرب_طوری عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 8062 ♥️ به کنعانم مبر ای بخت من یوسف نمی خواهم ببر آنجا که کوی اوست در زندان و چاهم کن #وحشی_بافقی ♦️🔹 ... گرچه من خود ز عدم دلخوش و خندان زاده معشق اموخت مرا شکل دگر خندیدن.....( این بیت رو خیلی دوست دارم)مولانا#
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 رشته ای در گردنم افکنده دوست... میکشد هر جا ک خاطر خواه اوست.. سعدی# سعدی! چو جورش میبری نزدیک او دیگر مروای بیبصر! من میروم؟ او میکشد قلاب را...!سعدی# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
آقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1598 ناز کنی نظر کنی، قهر کنی ستم کنی گر که جفا گر که وفا، از تو حذر نمیشود داغ که دارد این دلم ... 🌷 🌾 🌿در کوی غمت خوار منم زار منم مندر چشم دلم نیش تویی نوش تویی تو#رهی_معیری🌷 🌾 🌿
آقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1598 دوش دیوانه شدم عشق مرا دید و بگفت: آمدم! نعره مزن! جامه مدر! هیچ مگو...! مولانا# 🌷🌾🌿جانا!سری به دوشمو دستی به دل گذارآخر غمتبه دوش دلو جان کشیده ام#شهریار🌷🌾🌿
قمرعقرب_طوری عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 8062 سعدی! چو جورش میبری نزدیک او دیگر مرو ای بیبصر! من میروم؟ او میکشد قلاب را...! سعدی# شست باران همه ی کوچه خیابان ها راپس چرا مانده غمت بر دل بارانی مااا
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 ♥️ به کنعانم مبر ای بخت من یوسف نمی خواهم ببر آنجا که کوی اوست در زندان و چاهم کن #وحشی_بافقی ♦️🔹 ... هرکسی بعد از تو من را دید گفت از رعد و برقکنده ی پیر بلوطی سوخت نه یک مشت کاهکاروانی رد نشد تا یوسفی پیدا شود؛یک نفر باید زلیخا را بیاندازد به چاه...!حامد-عسگری# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
flfli عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 7887 🌷 🌾 🌿 در کوی غمت خوار منم زار منم من در چشم دلم نیش تویی نوش تویی تو #رهی_معیری 🌷 🌾 🌿 ای جانِ جانِ جانم تو جانِ جانِ جانیبیرون ز جانِ جان چیست؟ آنی و بیش از آنی🍁🍁🍁🍁 از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
آقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1598 گرچه من خود ز عدم دلخوش و خندان زاده م عشق اموخت مرا شکل دگر خندیدن.....( این بیت رو خیلی ... بیمار خنده های تو امزیبا بود.🥀
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 اشعار و ابیات معروف و منحصر بفردی ارسال می کنید، درود🌹 🌿🌹🌹🌿 پارسایی را بود در ع ... مرا معلم عشق تو شاعری آموخت... حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
آقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1598 هرکسی بعد از تو من را دید گفت از رعد و برق کنده ی پیر بلوطی سوخت نه یک مشت کاه کاروانی رد نشد تا ی ... 🦋 ؛ای یوسف خوش نام ماخوش میروی بر بام ماای درشکسته جام ماای بردریده دام ماای نور ما ای سور ماای دولت منصور ماجوشی بنه در شور ماتا می شود انگور ما#مولانا❀✦•❁♥️❁•✦❀
قمرعقرب_طوری عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 8062 بیمار خنده های تو ام زیبا بود.🥀 🌹🌹ممنون از مولانا 🙂شک ندارم یار من سر رشته اش موسیقی استبس ک با احوال من ساز مخالف میزندد....
آقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1598 ای جانِ جانِ جانم تو جانِ جانِ جانی بیرون ز جانِ جان چیست؟ آنی و بیش از آنی 🍁🍁🍁🍁 💠 بینم چو جمال یار مدهوش شومیادش چو کنم ز خود فراموش شوم#فیض_کاشانی🔹🍃🌾🍃🌾🔹