2777
2789

یه دوستی دارم چند روز پیش خیلی یهویی خودشو دعوت کرد

قرارم نبود شام بمونه من داشتم شام درست میکردم غذایی هم که درست میکردم باید حتما پیاز زیاد و کشمش توش باشه

خلاصه درست کردم خیلی هم خوشمزه بود نشست سر سفره همین که دورچین مرغ رو دید که سیب زمینی و پیاز و کشمش هست یه نگاه کرد گفت وای چرا سیب زمینی خالی نذاشتی الان من چطور بخورم با لحن ناله و بدی😬!

گفتم والا ما اینطوری میخوریم زودتر میگفتی میای نمیریختم

جلوی داداشم با دست سیب زمینی رو جدا میکرد با اخم و تخم پیاز و کشم رو شوت میکرد تو بشقاب من😐

باز موقعی که خواست بره گفت خوشبحالت بلدی آشپزی کنی خوشمزه بود خیلی ولی دفعه بعدی ک اومدم لطفا کشمش و پیاز کلا نریز تو غذا😐😐😐😂

دلم میخواست بگم آخه..... چطور بوی بد مرغ رو بگیرم

اینم بگم بالای چند بار میشه که اومده یهو گفته شام میمونم

من یکبارم حتی خونشون دعوت نشدم

وقتی خواست بره خیلی سرد برخورد کزدم

شما باشین ناراحت نمیشید؟

🤧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهات راحت بودهمعلومه دوستت دارهازت هم تعریف کردهسخت نگیر

آخه من صمیمیتی باهاش ندارم واقعا اصلا صمیمی نیستیم🫠

کلی قبلا حرف پشت سرم زده نمیدونم چطور ارتباط رو قطع کنم

🤧

آخه من صمیمیتی باهاش ندارم واقعا اصلا صمیمی نیستیم🫠کلی قبلا حرف پشت سرم زده نمیدونم چطور ارتباط رو ...

پس چطور میاد خونه تون

عجیب

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

والله من مجرد بودنی هر جا پسر مجرد یود مادرم نمیزاشت برم میگفت بری فکر میکنن با قصد خاصی میری بعد دوستت چقدر راحت و پرو هست خودش خودشو دعوت میکنه تازه دستور هم میده 🤣

دیگه راهشم نمیدم پر روادم تو خونه غریبه نون خشک هم گذاشتم جلوش بباید بخوره😶

از اینا هست که همش ادا و ظاهرن

من واقعا خوشم نمیاد از همچین دوستی هرچند باهاش صمیمی هم نیستم بعضی وقتا بدون اطلاع هودشو ک دعوت میکنه هیچی ۲ تا دیگه از دوستامونم با خودش میاره زنگ میزنه میگه پشت دریم

شاید من تو خونمون اون لحظه هیچی نباشه وقت برا خریدم نداشته باشم

🤧

والله من مجرد بودنی هر جا پسر مجرد یود مادرم نمیزاشت برم میگفت بری فکر میکنن با قصد خاصی میری بعد دو ...

داداشم کوچیکتره ۱۳ سالشه ولی نگاه داداشم خیلی بد بود با حالت تاسف سز سفره نگاه میکرد😐😂

🤧

عزیزم این چه دوست به درد نخوریه . همون باهاش سرد باش دیگه خودشو دعوت نکنه . حرف اضافه هم نزنه .

دقیقا همینطوره فرداش قرار بود برم یه جایی کلیییی پیام داده بود منم میام از اون روز سین نزدم

نمیدونم چطور بهش بفهمونم خوشم نمیاد باهاش ارتباط داشته باشم

🤧