2777
2789

من هرچی خاستگار بوده اصلا بدون فکر کردن و ندیده رد کردم ولی یه مورد هست پسر فامیلمون منو به رفیقش معرفی کرده بعد زنگ زد ب مامانم گفت. مامانمم گف باید با باباش و خودش صحبت کنم. شرایط پسره خیلی خوبه بعد من گفتم باید عکسشم ببینم بعد میگم بیاد یا ن.مامانم ب پسر فامیلمون پریشب پیام داد گف اگ میشه عکسشو بفرس تا نشون فلانی بدم ببینم نظرش چیه ک بیاد اونم رفته بود از پسره عکسشو گرفته بود فرستاد ولی دیگ چیزی نگفت ماهم چیزی نگفتیم ولی من ازچهرشم خیلی خوشم اومد بنظرتون مامان من باید زنگ بزنه یا پیام بده بگه خوشش اومده بگو بیاد یا اون باید زنگ بزنه بپرسه نظر مارو ک ب رفیقش بگه بیاد یا ن؟مامانم ک میگ مگمن دخترمو از سر راه اوردم هول هولکی شوهرش بدم اگ زنگ زد میگم بیاد واسه اشنایی زنگم نزد هیچی نمیگم نظر شما چیه؟من از چهره پسره و شرایطش خیلی خوشم اومد🤧

معمولا واسطه خودش از طرف داماد پیگیری میکنه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

منطق میگه شما باید زنگ بزنید

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند روز گذشته از ارسال عکس؟

دوستان عزیزی که تمایل دارید در ختم قرآن همراهمون باشید بهم درخواست دوستی بدید تا لینک گروه مون در ایتا رو براتون ارسال کنم یا همین جا در نی نی سایت، تاپیکم رو ذخیره داشته و از آخرین پستم دیدن فرموده و جزء مورد نظر تونو انتخاب بفرمائید. ❣️🌹

شما به پسر فامیل تون تلفن بزنید یا پیام بدهید

مامانم میگه من زنگ نمیزنم هول دختر شوهر دادن نیستم کسی بخواد خودش میاد جلو الانم زشته زنگ بزنم بگم اره پسندید بیاین میگه نمیدونن دخترشونو چجوری بندازن بره میگه اون باید زنگ بزنه بپرسه بیاد یا ت

پریشب فرستاد

خب واسطه باید زنگ بزنه نظرتونو بپرسه و بقیه ماجرا

دوستان عزیزی که تمایل دارید در ختم قرآن همراهمون باشید بهم درخواست دوستی بدید تا لینک گروه مون در ایتا رو براتون ارسال کنم یا همین جا در نی نی سایت، تاپیکم رو ذخیره داشته و از آخرین پستم دیدن فرموده و جزء مورد نظر تونو انتخاب بفرمائید. ❣️🌹

وای خیلی من این تایپک ها رو دوست دارم نمیدونم چرا الان دوست دارم که هردو تون رو ببینم ب شدت کنجکاوم ان شا الله اگه ب خیر و صلاحته بیاد جلو

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو.            فقط بانوان نظر بدن

چند سالتونه؟

اون آقا چند سالشه؟