2777
2789
😊

عزیزم ما میگیم فقط و فقط ده میلیون یخچال... فرش زیر سه تومن نیست... خونت یه خوابه هم باشه یه فرش برای اتاق می‌خوای.... سرویس حموم دستشويي کلی باید پول حوله بدی فقط.... لباسشویی و هم برات نگم. رنده. ترازو.. زیر قابلمه ای.  ظرف برای توی کابینت.. ظرف برای حبوبات.. اجاق گاز.. چایی ساز و قوری.. سرویس قاشق مهمان... سرویس قاشق دم دستی... سرویس ظروف مهمان و ظروف دم دستی... سرویس صبحانه.. سرویس پلاستیک. کفگیر و ملاقه.. سینی و نمکدون و پارچ و این خرد و ریزه ها.  پتو و سرویس خواب.. ساعت. لوستر. آباژور.. سرویس خواب.. روتختی و روبالشتی.. دیگه همینا فقط حداقل حداقل حداقل 100 میلیون میشه و من خیلی چیزا و نگفتم 

بستگی داره برقی هات ایرانی بخری یا خارجی. سرویس چوب اسپرت یا سلطنتی و استیل. لوازم آشپزخونه از هرچی ی دست یا 7 دست. 

ایرانی و مبل اسپرت و لوازم آشپزخونه معتدل بخری با 150 جمع میشه 

اگر برقی خارجی و مبل استیل و اینا بخوای 250 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی من کسی میشناسم حتی تنگ ماهی سفره هفت سینشم خرید برا شوهرش نزاشت بعد عروسی که خونه عوص کرد رفت ی ...

دقیقاااااا منم با خرید تمام وسایل موافق نیستم فقط باید ضروریاتو خرید بقیه چیزای جزیی خود مرد بعدا تو زندگی باید بخره

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕
مهریت چه قدره ؟ سرویس طلا خریده ؟ عروسی چی ؟ خونه از خودشه یا رهنه اگه رهنه چه قدر پول داده ؟ اینا خ ...

سر مهریم که ب خدا چیزی نبود انگاری اومده بودن وسایل بگیرن چونه میزد که من از ۱۰ سکه بیشتر نمیکنم آخرشم به زور ۹۰ تا کردن...سرویس طلا گرفتن ولی نه دیگه آنچنانی سرویسشون کلا شد ۱۲ میلیون دیگه ببینید چی گرفتن دیگه..عروسی که با این وضع کرونا مشخص نیس...خونه رهنه رهنشم ۵۰ میلیون

چه ربطی به زن داداشش داره؟؟تمام پولی ک حقشه رو بریزه تو حساب خودش اما همه رو خرید نکنه ک حسابش صفر ب ...

آخه برگشته میگه هر چی بیاره به همه میگم که اینهمه آورده اگه نیاری بازم به همه میگم جهازش اینا رو کم داشت

انچنانی نباشه مارکای ایرانی ۱۰۰تومن حداقل میشه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
آخه برگشته میگه هر چی بیاره به همه میگم که اینهمه آورده اگه نیاری بازم به همه میگم جهازش اینا رو کم ...

ببخشیدااا مگه همسرت ازتون طلبکاره؟؟؟خیلی هم باید ممنون باشه ک قرار نیس خودش چیزی بخره خودش بهترین جا برات خونه خریده؟

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕

با صد صدو بیست شاید بتونی مارکای ایرانی و خوب بگیری ولی نه تجملاتی .

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

دوستان چه خبره ,400,300میلیون برای جهیزیه؟؟؟؟اسی میگه آنچنانی نباشه

یعنی همه شما انقدر خریدید؟

استارتر عزیز اگه مارک ایرانی بگیری و همه چیزای واجبو بخری صد تومن میخوای 

عزیزم واسه وسایل برقی اصلا ایرانی نخر خارجی بخر ،،چوبم خوب بخر ،،ولی ظروف ظروف ایرانیم گرفتی گرفتی چون شکستنیه،،، ولی وسایل برقی مثلا لباسشویی الجی ۱۶ تومنه ایرانیش ۱۰ تومنه بجای خرید ریزه خورده آشپزخونه مثل چینی و پلاستیک ۶ تومن بذار رو پولت خارجیشو بگیر ،،با گرفتن مارک ایرانی همون ۱۰ تومنم هدر دادی