2777
2789
خب عزیزم حرف شمادرست ولی الان چیزی نخره شوهرش از خوراک وپوشاک این دختر میزنه وسایل خونه میخره بعد ...

چه ربطی به زن داداشش داره؟؟تمام پولی ک حقشه رو بریزه تو حساب خودش اما همه رو خرید نکنه ک حسابش صفر بشه پس انداز کنه واسه خودش

همسری ک پیشنهاد یخچال ۷۰میلیونی میده نمیتونه از خوراک و پوشاک زنش بزنه تو دوران نامزدی حتما به شناخت کافی رسیدن اگه شوهرش قرار باشه بخاطر خرید وسایل خونه ک شرعی و قانونی وظیفشه از خوراک و پوشاک زنش بزنه پس اصلا نباید با همچین مردی ازدواج کرد من خیلیارو میشناسم ک جهیزیه تکمیل خریدن اما بابت دکوری و تزیینات هزینه نکردن چون ضروری نبوده بعدا ک وارد زندگی شدن کم کم با همسرش خریدن

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یادمه ۲ سال پیش یک جهاز کامل و آبرو مند اما معمولی برای بنده خدایی گرفتیم شد ۵ میلیون تومان هنوز قب ...

بابا شما دیگه شاهکارین من ۳ سال پیش یکی جهاز داد همه چی داشت مبل تخت فرش و .... شد ۱۳ به ما هم یاد بدین

مگه همسرتونم خریدن....والا برا ما فقط دستور میدن جهازتو کی میاری فلان همکارم آور این شد اینیکی همکار ...

مهریت چه قدره ؟ سرویس طلا خریده ؟ عروسی چی ؟ خونه از خودشه یا رهنه اگه رهنه چه قدر پول داده ؟ اینا خیلی مهمه اگه دوست داشتی جواب بده

مهریت چه قدره ؟ سرویس طلا خریده ؟ عروسی چی ؟ خونه از خودشه یا رهنه اگه رهنه چه قدر پول داده ؟ اینا خ ...

من خودم الان عقدم چندتیکه لوازم برقی باید همسرم بگیره با اینکه خودش فروشگاه لوازم خانگی داره تا حالا نشده بهش بگم من یخچال ۷۰میلیونی میخوام😐😂

مهریت چه قدره ؟ سرویس طلا خریده ؟ عروسی چی ؟ خونه از خودشه یا رهنه اگه رهنه چه قدر پول داده ؟ اینا خ ...

عزیزم اگه پسری خونه کوچیک یکم قدیمی آپارتمان داشته باشه. طلاهم اصلا نخره هیچی برازن بجز حلقه

دخترهم جهیزیه کامل همشو خودش بخره 

آیا این پسرخوبه؟؟

پسرپول طلا نداره

خدای مهربونم از اینکه این همه دوسم داری ازت ممنونم😘
میشه وسایل مهمو بهم بگین منم نمیدونم چی ضروریه چی ضروری نیس😢

ماشین طرف شویی ماکرو فر پلو پز زود پز ارام پز چرخ گوشت توستر سرخ کن و ... اینا صروری نیست بوفه میز ناهار خوری کمد ساید طرف چینی کریستال اینا ضروری نیست 

عزیزم اگه پسری خونه کوچیک یکم قدیمی آپارتمان داشته باشه. طلاهم اصلا نخره هیچی برازن بجز حلقه دخترهم ...

اره پسر خوبیه چون خونه داره حلقه هم براش گرفته دیگه خوب با طلای گرمی یک سرویس نمیتونه بخره

خوب منم میگم به ولله ساید صروری نیست عروس خانومای عزیز و گل صروری نیست ساید خوشگل خانوما 

😂😂😂حالا ساید بخرن اما برند ایرانی 

عزیزم یه چیزیو بهت میگم به عنوان یه دوست ازم قبول کن یه خانم باید همیشه واسه خودش پس انداز داشته باش ...

یعنی من کسی میشناسم حتی تنگ ماهی سفره هفت سینشم خرید برا شوهرش نزاشت بعد عروسی که خونه عوص کرد رفت یه خونه که اب چیکون نداشت من داشتم دیگه لازم نداشتم خواست از من بگیره ندادم گفتم یعنی یه اب چکونم برا خونه ای که رفتین نداره نباید این مرد بخره خونه مرده روش بود از این قدیمیا مال ده سال پیش یعنی پسره حتی پرده ها رو هم عوص نکرد حالا هی بیا بگو همه چی نخرین کو گوش شنوا

خوب ببین ساید و تی وی منحنی صروری نیست پس میشه کم تر 

اره صد در صد کمتر از این هم میشه بیشتر از این هم میشه و نرمال به نظر من همینه مثلا مارک دوو ایرانیه خیلی برند خاصی نیس ولی در کل هر کسی فقط و فقط باید به جیب خودش نگاه کنه من خودم زمان خودمون ک سال 92 عقد کردیم کل جهیزیه مو خریدم 20 تومن البته با وسایل داماد شد 40 تومن ولی با سلیقه خرید کردم و هرکس میدید باورش نمیشد 

بابا شما دیگه شاهکارین من ۳ سال پیش یکی جهاز داد همه چی داشت مبل تخت فرش و .... شد ۱۳ به ما هم یاد ب ...

ساده بود.

نیازهای اولیه

اما همون جهاز الان یخچالش ۱۰ تومنه.

کم کم ۵۰ در میاد