2777
2789
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️فقط خانواده نیستند ببخشیدا دخترا هم بد شدن به جهاز کم قانع نیستند ...

بله دقیقا یه نمونه از این مدل دخترا میشناسم 

مادرش مطلقه و سرپرست خانوار هست

تو محل کارم نیروی خدمات قرار دادی 

الان یک سال هست عقد کرده

و تا پاییز میره سر زندگیش

اینقدر سر مامان بیچارش بازی درآورده

و متوقع هست که.........

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
نه من ۶ سال پیش کل جهازم شد ۱۷ میلیون هیچ تیکه ای به داماد ندادم بعصی چیزا مثل جارو برقی اتو ماشین ل ...

عزیزم 6 سال پیش. الان یخچال معمولی ایرانی 18 میلیونه.... جارو برقی کلی قیمتشه... سرویس دم دستی.... سرویس حمام دستشويي.... مبل.. فرش.... لباسشویی... تازه ماشین ظرفشویی و چاقو و سرویس آشپزخونه و ترازو و سرویس چینی هم اگه نخره... الان مبل نيمه استیل جنس بد 20 میلیونه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله دقیقا یه نمونه از این مدل دخترا میشناسم  مادرش مطلقه و سرپرست خانوار هست تو محل کارم نیرو ...

خودمم دیدم طرف مامانش شوهر نداره حقوق بگیرم نیست خرج زندگیسو بقیه میدن بعد خودش یه مدت سر کار بود به جای اینکه حقوقشو بزاره برا سیسمونیش دو دستی تقدیم شوهرش کرد 

خونواده من پول جهاز و عروسیمو با پول عروسی داداشمو دادیم یه خونه اضافی خریدیم که هر موقع ازدواج کردی ...

عزیزم یه چیزیو بهت میگم به عنوان یه دوست ازم قبول کن یه خانم باید همیشه واسه خودش پس انداز داشته باشه وقتی یه دختر از خونه پدرش میره دیگه شوهرش پدرش نیس هرچقدم ک خوب باشه بازم پدرت نیس پس حواست باشه اگه الان خداروشکر دستت بازه واسه خرید تمام پس اندازه تو خرید نکن همسرت چون میدونه پول خرید داری بهت پیشنهاد خرید یخچال ۷۰میلیونی میده اصلا توجه نکن باذکاوت خرید کن جوری ک واسه خودت پس انداز بمونه بعدشم قرار نیس صفرتا ۱۰۰ یه خونه رو تکمیل کنی ک تا چندسال شوهرت نخواد یه سوزن به جهیزیه ات اضافه کنه باید یه سری از خریدای ریزتو بزاری واسه وقتی ک چندماه از زندگیتون گذشت با همسرت بری بخری مثلا خونه اتو پر لوازم دکوری و تزیینی نکن اجازه بده بعدا وسایل تزیینی همسرت بخره 

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕
عزیزم یه چیزیو بهت میگم به عنوان یه دوست ازم قبول کن یه خانم باید همیشه واسه خودش پس انداز داشته باش ...

خب عزیزم حرف شمادرست

ولی الان چیزی نخره شوهرش از خوراک وپوشاک این دختر میزنه وسایل خونه میخره

بعد پولای باباش که دلش نیومده خرج کنه خرج زنداداشش میشه که اصلا تحویلشون نمیگیره

خدای مهربونم از اینکه این همه دوسم داری ازت ممنونم😘

گاهی این چیزا رو می‌شنوم به برادرم و همسرش فکر میکنم

که کلا یه تلویزیون و یک پرده ساده  و ملحفه و چند تیکه ظرف خریدن و زندگیشون رو شروع کردن 

اگر اینجا بودن حتما تحت تاثیر این فرهنگ چشم و هم چشمی قطعا آرامش الان شون رو نداشتند 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است.