2777
2789
مگه همسرتونم خریدن....والا برا ما فقط دستور میدن جهازتو کی میاری فلان همکارم آور این شد اینیکی همکار ...

عجبببببببب😐اتفاقای همسر من فروشگاه لوازم خانگی داره خیلی وقتا به مشتریاش پیشنهاد خرید برند ایرانی میده ما تو کشوری زندگی میکنیم ک به راحتی رو جنس تقلبی لیبل خارجی میزنن با قیمت نجومی میفروشن اگرم میخوای برند خارجی بخری حتما از جای معتبر خرید کن

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕
خوب اره یخچال ساید با یخچال دو در قیمت فرق داره فرش مبل چه قیمتی برداری فرق داره طرف چه قیمتی بردار ...

خب عزیزم اون سال شما حتما 50 میلیون خرج کردید.. الان همه چی سه برابر شده 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

داداش من همین پنج شنبه ساید و لباسشویی دو خرید با تی وی منحنی سامسونگ (ریز گفتم ک بدونی) شد 60 تومن پس برای جهاز کامل 200 تومن باید کم کم داشته باشی البته این برای دلار 22 تومن بود امروز ک 4 روز میگذره صد درصد گرونتر شده 

من هفته پیش ضامن وام ازدواج یکی از آشناها شدم

کلا آدم کنجکاوی نیستم 

مادر عروس خودش سر صحبت رو باز کرد

گفت تا الان ۲۲۰ تومن گرفتیم و وام هر دورم ما برمی‌داریم 

و بازم باید جور کنیم 

اصلا تو کتم نمیره خیال دارند ۴۰۰جهیزیه بدن حداقل 😐😐

خب چه خبره دیگه 

دو تا بچه دیگه هم مجرد دارن

اصلا خوشم نیومد 

به نظرم آدمای بیفکری میومدن 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 

سه چهار سال پیش دو نفر از اشناهامون به فاصله یه ماه ازدواج کردند یکیشون یخچال خارجی گرفت ۴ میلیون اون یکی ایرانی یکیشون فرش گرفت ۲ میلیون اون یکی ۱ یکی مبل خرید ۳ اون یکی یک و نیم یکی طرف مهمون چینی خرید اون یکی ارکوپال تازه ارکوپال ایرانی یکی فلاکس خرید که اصلا صروری نیست فلاکس رو جهاز 

بچه ها یک سوال از چند سالگی به فکر خرید جهاز افتادن خانواده هاتون و چکار کردن پول پس انداز کردن یا س ...

خونواده من پول جهاز و عروسیمو با پول عروسی داداشمو دادیم یه خونه اضافی خریدیم که هر موقع ازدواج کردیم بفروسشیمش البته پارسال گرفته بودیم الان ۳_۴ برابر همون پول میخرن.....

من هفته پیش ضامن وام ازدواج یکی از آشناها شدم کلا آدم کنجکاوی نیستم  مادر عروس خودش سر صحبت ر ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️فقط خانواده نیستند ببخشیدا دخترا هم بد شدن به جهاز کم قانع نیستند چند سال پیش یکی بود خود مامانش میگفت اون موقع ۴۰۰ هزار تومن داده بود جارو برقی مارک فلان برا دخترش خریده بود دختره گفته بود نه من اون مارکه که گرون تره میخوام حالا وصع مالیشون معمولیه یعنی خیلی معمولی بعد سر سیسمونیشم همین طور دختره کالسکه مارک فلان میخواست که خداد تومن پولش بود که دوستشون که تازه خیلیم پولدار بود میگفت ما فلان مارکو خریدیم قیمتن خوب خیلی بهتره

خب عزیزم اون سال شما حتما 50 میلیون خرج کردید.. الان همه چی سه برابر شده 

نه من ۶ سال پیش کل جهازم شد ۱۷ میلیون هیچ تیکه ای به داماد ندادم بعصی چیزا مثل جارو برقی اتو ماشین لباسشویی و غدا سازمم خارجی گرفتم