2777
2789
عنوان

ذخیره کم تخمدان

263 بازدید | 37 پست

۲۵ سالمه از اونجا که حساس بودم چکاب تند تند میرفتم اخرین بار ۹خرداد رفتم همه جیز خوب تخمدان ها عالی و هرکدوم ۲تا فولیکول داشتن بعدش بخاطر مامانم که مشکوک به سرطان سینه شد استرس شدیدی گرفتم و پریودم نشدم ۲ماه دکتر نرفتم مشغول دوا درمان مامانم بودم بعد رفتم پیش ماما برام امپول پروژسترون داد نشدم زنگ زدم کفت دوفامد بخور صبح و شب ۵روز نشدم بلافتصله رفتم پیش متخصص برام سونو و ازمایش نوشت تو سونو تخمدان ها در حداقل نرمال بود و استروژن پروژسترون کم بود fsh 65 سریع رفتم تبریز پیش میرزاجان زاده بهم ۲۱ عدد ال دی داد گفت میشی و ازمایش مجدد نوشت روز ۳ پریودی بدم بعد اینکه قرص ها تموم شد مجدد ازمایش دادم اندازه ۲تا سکه شورتم خون کمرنگ اومد fsh 10 بود ولی ذخیره تخمدان ۰.۱۳ ۱۳ صدم 🥺💔 نمیدونم چرا یهویی اینجوری شدم نامزدم هنوز بعد ازمایش هارومجدد برم پیش یه متخصص دیگه سونو واژینال کرد گفت تخمدان جپ از کار افتاده فولیکول نداره تخمدان راست نیمه فعال ۲تا فولیکول بزرگ داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر تبریززگفت ولی شهر خودمون میگه ۳ماه دارو تقویتی بدم اگه ازمایش اسپرم شوهرت مشکلی نداشن طبیعی یکی ...

در حد سه ماه تقویتی بخور کنارش حتما حتما سه ماه ورزش هوازی برو مثلا زومبا خیلی خیلی تخمک رو عالی میکنه (از رو تجربه)

اما هیچ وقت بهش فک نکن ک بگی بمونه مثلا سال بعد میرم پیش رو میگیرم

نه اشتباه میگه مگه نامزد نیستی جنین فریز میکنین دیگ کجا از کیفیت میوفته

میخام بخورم دارو ها نامزدم گفتم قرارع بره ازمایش الان سرما خورده و اگه بشه طبیعی بیارم میشهبا ۰.۱ بنظرتون