2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم واسه وسایل برقی اصلا ایرانی نخر خارجی بخر ،،چوبم خوب بخر ،،ولی ظروف ظروف ایرانیم گرفتی گرفتی چ ...

اصلا هم اینجوری نیس ما الان تحریم هستیم برند خارجی وارد نمیشه اصلا هیچ تضمینی نیس برندی ک میخرید اصل باشه خیلی راحت میتونن یه جنس تقلبی با لیبل خارجی با قیمت نجومی بهتون بفروشن اتفاقا امروز یه خانومی تاپیک زده بود ک یخچال سامسونگ خریده وقتی یخچالش ایراد پیدا کرده از نمایندگی اومدن بهش گفتن یخچالت سامسونگ نیس تقلبیه

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕
اصلا هم اینجوری نیس ما الان تحریم هستیم برند خارجی وارد نمیشه اصلا هیچ تضمینی نیس برندی ک میخرید اصل ...

چرا دقیقا همینه جنس ایرانی نهایت عمرش ۲ ساله ،،خوب اون راه حل داره از هرجایی خرید نکن از جاهای معتبر خرید کنن 

چرا دقیقا همینه جنس ایرانی نهایت عمرش ۲ ساله ،،خوب اون راه حل داره از هرجایی خرید نکن از جاهای معتبر ...

عزیزم همسر من خودش فروشگاه لوازم خانگی داره خیلی راحتر از اون چیزی ک فکرشو کنی میتونن با برند خارجی کلاه سرت بزارن

عزیزم همسر من خودش فروشگاه لوازم خانگی داره خیلی راحتر از اون چیزی ک فکرشو کنی میتونن با برند خارجی ...

اخه از ظاهرشم معلومه کجا قیافه ایرانیا مثل خارجیاس ،،بلاخره به هر حال من نظرمو گفتم

اخه از ظاهرشم معلومه کجا قیافه ایرانیا مثل خارجیاس ،،بلاخره به هر حال من نظرمو گفتم

مگه ظاهر مهمه؟؟؟قطعه و کیفیت مهمه

مگه شما از ظاهر متوجه موتور یخچال میشی ک از چه موتوری استفاده کردن؟؟ایا قطعه اصل کره اس یا چین

اتفاقا تو خارجیا قطعاتشو عوض میکنن به راحتی

انقد خوب میتونن فیک یه برند خارجی بزنن ک اصل و فیک کنار هم بزارن عمرا کسی تشخیص بده فقط زمانی مشخص میشه ک اون کالا دچار ایراد بشه از نمایندگیش میان وقتی قطعاتشو نگاه میکنن میفهمن ک اصل نیس

مارک دوو تو ایران مونتاژ میشه یخچال اسنوا و الکترواستیل یه برند داخلی طراحی ساید اسنوا دست کمی از برند خارجی نداره کیفیتشم خوبه حداقلش مطمعنی اگه خراب بشه یکی هس ک جوابگو باشه از وقتی تحریم شدیم کره نمایندگیاشو از ایران جمع کرده شاید تو کل کشور چندتا دونه باقی مونده باشه ک اونا هم دارن میرن

مگه ظاهر مهمه؟؟؟قطعه و کیفیت مهمه مگه شما از ظاهر متوجه موتور یخچال میشی ک از چه موتوری استفاده کرد ...

ظاهر مهم نیست متوجه منظورم نشدین ،،باشه عزیزم بره ایرانی بخره من نظرمو دادم و تمام

ظاهر مهم نیست متوجه منظورم نشدین ،،باشه عزیزم بره ایرانی بخره من نظرمو دادم و تمام

اتفاقا متوجه شدم حرف شما واسه زمانی درسته ک ایران تحریم نباشه وقتی ما الان تحریم هستیم خرید برند خارجی عاقلانه نیس منم چون خیلی بیشتر از شما تو این زمینه اطلاعات دارم و کار همسرم همینه خواستم راهنماییتون کنم خدایی نکرده تو این بازار آشفته ک همه دنبال سود هستن کسی ضرر نکنه 

با حداکثر ۱۵۰ میتونید تمومش کنید (برندای ایرانی)

۱۵ تومن مبل

۸ تومن ناهارخوری

۴ تومن سرویس خواب

۳ تومن خوشخواب

۱ تومن روتختی

۳ تومن چمدان

۳ تومن چینی

۳ تومن قاشق چنگال

۲۰ تومن یخچال فریزر

۵ تومن گاز

۳ تومن جارو برقی

۱ تومن اتو

۱ تومن سشوار (طرفای ما جزو خریدای عروسه و با داماده)

۳ تومن مایکروفر / اون تستر

۸ تومن لباسشویی

۳ تومن پلاستیکی‌هات

۱۰ تومنم خرده ریزات

۴ تومن وسایل داماد

موارد بالا اصل کاریاس ۹۹ تومن درمیاد. شما ده تومنم محض احتیاط و برای بالا رفتن اجناس درنظر بگیر ۱۰۹ تومن

بالای ۲۰ تومنم خرده خرجایی هست که باید بشه ولی ریزه و متوجهش نیستید (مثلا پلوپز، زودپز، سرخکن و ....)

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!
سر مهریم که ب خدا چیزی نبود انگاری اومده بودن وسایل بگیرن چونه میزد که من از ۱۰ سکه بیشتر نمیکنم آخر ...

پس برا جهاز ۷ودتو نکش نمیگم‌پسر برات خرج نکرده ولی اندازه ای ک۶ اون خرج کرده خرج کن ۵۰ پول خونه داده ۱۲ میلیون طلا خریده عروسیم‌پر مهریم هم کی داده کی گرفته جهاز زیاد ببری فکر میکنن عیبی بعته و پسرشون چی هست حالا 

از ما گفتن بود جهاز سبک ببر 

۳۰۰٫۴۰۰

چخبره

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي

معمولیه معمولی ۳۰۰

۳۵۰

۴۰۰

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!
با حداکثر ۱۵۰ میتونید تمومش کنید (برندای ایرانی) ۱۵ تومن مبل ۸ تومن ناهارخوری ۴ تومن سرویس خواب ...

با کمترم‌میشه ۱۵ مبل زیاده ۲۰ یخچال زیاده ماکروفر صروری نیست چینی صروری نیست میز ناهار خوری صروری نیست 

چمدانم جزو جهاز نیست ولی ۳ تومن زیاده و صروری هم نیست برای خرید عروسی