2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من پارسال قبل گرونی که بشه برقی هامو خریدم ۸۰ تومن الان دوبرابر شده دوباره یخچالم سامسونگ لباسشویی ظرفشویی بوش کوچیکامم همه چی گرفتم تا بخارشو اتوپرس و چرخ خیاطی جارو شارژی پلوپز گوشکوب برقی همزن کاسه ای و....

با کمترم‌میشه ۱۵ مبل زیاده ۲۰ یخچال زیاده ماکروفر صروری نیست چینی صروری نیست میز ناهار خوری صروری نی ...

حق با شماست

اگر کسی بخواد میتونه کمترم جمعش کنه

من دیگه سعی کردم مبالغ رو میانه بگم (نه کم و نه زیاد)

تو متنم نوشتم حداکثر با ۱۵۰ میلیون

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!

اگه از خیلی چیزای بیخود تجملاتی بگذری با ۱۰۰ میلیون هم میشه جمع کرد اما اگه بخوای چشم قوم شوهر در بیاری و خیلی تجملاتی باشه چه بسا به ۶۰۰ میلیون هم برسه همچیز بستگی به توان مالی خانواده داره 

من خودم الان دارم جهاز میخرم و خیلی چیزای بیخود که فقط جنبه دکور دارن و استفاده نمیشن رو نمیخرم 

نه خب جنسای معمولی بخره خیلی چیزای بدون استفاده رو نخره  

من الان یخچالمو ایرانی خریدم ۱۷شد اینجا همه فقط یخچالتشون بوش ال جی سامسنوگه که باید کم کم ۴۰تومن هزینه کنی 

یا لباسشویی پاکشوما برداشتم هشت تومن اینجا همه میگن فقط بوش که قیمتش ۲۵. یا مثلا واجب هواپز ماکروفزاین چیزا باشه  خیلی چیزاش الکیه

چرا دقیقا همینه جنس ایرانی نهایت عمرش ۲ ساله ،،خوب اون راه حل داره از هرجایی خرید نکن از جاهای معتبر ...

عزيزم اينجوريام نيست ديگه

خيلي از جنساي ايراني هم هستن كه خوبن

خواهر من سال ٨٠ ازدواج كرد و يخچال و فريزر هيماليا خريد

تا پارسال عين ساعت براش كار كرد بدون تعمير

پارسال چون شمال ويلا خريد اونو برد شمال واسه خونه تهرانش دوباره همون هيماليا گرفت بزرگتر كه قيافشم مثل سايده

تا الانم كه راضيه

نه خب جنسای معمولی بخره خیلی چیزای بدون استفاده رو نخره   من الان یخچالمو ایرانی خریدم ۱۷شد ای ...

اخ گفتی مثلا تخم پز کاش واجبه که تو نصف جهازیی ک دیدم وجود داشت اخه یه تخم مرغ  پختن هم  اینقد دنگ و فنگ داره

اخ گفتی مثلا تخم پز کاش واجبه که تو نصف جهازیی ک دیدم وجود داشت اخه یه تخم مرغ  پختن هم  ا ...

به خدا ماایرانیا خیلیامون قهوه اصلا نمیخوریم بعد رو‌جهازشون باید حتما اسپرسوساز باش یعنی چی اخه یا مثلا دوتا اتو یکی بخار یکی ساده مگه چه قدر لباس اتویی دارن که نمیتونن بایکی اتو بزنن😑