نامزده پدرش لطف کردن یه خونه خریدن ک بعد عروسی برن خونه خودشون داداشم نداشت حتی خونه اجاره ای بگیره تو این گرونی و بیکاری واقعا دارم دعاش میکنم پدرش رزقش بیشتر بشه و اینک تک فرزنده زن داداشم حالا جدا از اینا خانواده خودم زیاد وضع مالی خوبی ندارن هیچوق جلو همسرم سربلندم نکردن همیشه سرکوفت میخورم جهاز نبردم دعا کنین خانوادم وضعشون یکم خوب بشه منم مثل زن داداشم سربلند بشم جلو همسرم و خانوادش........
جلو خودم میگن یا میرفت تواتاق زود میرفتن پشت سرش در میبستن
عجب يه بار جوابشون خوب بدي دهنشون ببندن
جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
دست اونها درد نکنه که تو این شرایط به بچه هاشون کمک کردن ولی عزیزم این چیزها حسرت نداره. اینقدر خدا بهتون بده که نفهمی کی اینهمه رسید. فقط صبر میخواد. مردی که متکی به خودش باشه خیلی زود همه چیزش درست میشه. ما هم پدرشوهرم داشت ولی نداد شوهرم هم نخواست و گفت خودم باید بتونم از پس همه چیز بربیام. یک کم مدیریت و حسابگری شما و همت شوهرتون همه چیز رو آماده میکنه.