2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 54 پست
با خودم میگم  دوبچه بیشتر نیارم  که حداقل بتونیم از حسرتای فردا شون کم کنیم ....

ن من میگم یه دونه بیارم چ دختر چ پسر طوری سربلندش کنم نتونن حرفی بزنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونم فقط واگذار کردم به خدا هر روز صب ک بیدار میشم چشام اشکی میشه چون‌ بدجور توی ذهنم موندن

درک میکنم مثه خودم بخدا از سر نادونی و بیشعوری شونه ولی سعی کن جواب بدی که گریه نکنی و مریض بشی به خاطر آدمای بی ارزشی مثه اینا 

آدم اگه فهم داشته باشه  عروسوشو که عضو خانواده شه و زن پسرشون میبرن بالا بالاها ن که سرکوفت بزنن اینا از عقده ها و کمبودهاشونه

غلط ميکنن سرکوفت ميزنن همون هم بردي از خداشون باشه جهاز وظيفه تو نيست يا تو وظيفه نداري کاري بکني براشون که به چشم بياد

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
غلط ميکنن سرکوفت ميزنن همون هم بردي از خداشون باشه جهاز وظيفه تو نيست يا تو وظيفه نداري کاري بکني بر ...

اره میدونم همسرم هیچی نمیگه اما خاهراش خیلی تو گوشش خوندن

مگه قراره خانواده ت خرج کنن که تو سربلند شی 

... تو این طرز تفکر مرد و زن باید با هم زندگی و بسازن پدر مادراشونم هر کاری کنن لطفه همین

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
اره میدونم همسرم هیچی نمیگه اما خاهراش خیلی تو گوشش خوندن

اونا بگن وظيفه شوهرته که نزاره تو بفهمي

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
ن من میگم یه دونه بیارم چ دختر چ پسر طوری سربلندش کنم نتونن حرفی بزنن

طرف مقابلم باید مثل خانواده شما با فهم شعور باشه عزیزم...من تجربه بدی داشتم بخاطر همین تصمیم کرفتم برای دخترم هرگز این‌کار رو‌نکنم و‌جز،ی جهیزیه معمولی که همه میدن برای داماد کار دیکه ای در ابتدا نکنم تا بفهمم طرفم چند مرد حلاجه

مگه قراره خانواده ت خرج کنن که تو سربلند شی  ... تو این طرز تفکر مرد و زن باید با هم زندگی و ب ...

ن همسرم ایطور نیست اما خاهرش همش بش میگ من اینو اوردن اونو اوردن بعد میبینم ک از بیشعوری اونه شاید من ندارم بیارم ولی کلا همسرم از پدر خودش هم انتظاری نداره

منم همینجورم ....... بعصی وقتا خیلی حسرت‌ زندگی جاریمو میخورم   پدرش بهشون خونه داده  ا ...

حسرت نخور عزیزم همیشه از خودت و داشته هات تعریف کن و دست بالا بگیر 

مثلا راه برو قربون صدقه ی خودت برو و بگو فدای خودم بشم که انقدر خانم و هستم و خانواده دار و هر چیز متبت و قشنگی که به ذهنت میرسه 

امان وصدامان از این رسوم مزخرف و گند 

منکه خیلی میخوام خودم رو به بیخیالی بزنم اما واقعا میشه 

خجالت میکشم کسی بیاد خونمون 

یه بارم شوهرم جهازیه جاریمو زد تو سرم 

که آره بابای اون داره براش خرج کنه 

از بابای تو توقعی نیست 

..........

خیلی دلم شکست 

من یه دختر ساده روستایی رو چه ازدواج با یه خانواده شهری