2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 54 پست
نمیتونم مگ از دختر ۱۶ ساله چ توقعی داری

گذر زمان خودش ب همه آدما جواب درخور میده، خوب یا بد...... سعی کن بچه هاتو خییییلی باشعور و باشخصیت تربیت کنی و خودتو  از نظر شخصیتی و اجتماعی بالا ببری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسرت نخور عزیزم همیشه از خودت و داشته هات تعریف کن و دست بالا بگیر  مثلا راه برو قربون صدقه ی ...

فدای خودم بشم😂😂😂

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه

جهاز جاریم از من خیییییلی بهتربود، نکه از من کم داشته باشه ها ولی از اون بهتر بود و اینکه باباش تو خرید خونه هم پول کمک کرد و اکثر جاها بهشون پول میداد، بابای منم وضعش خوبه ولی پول همینجوری و الکی ب کسی نمیده، قرض اینا چرا همینطوری ن،  و این شده بود ک تا چیزی میشد  خانواده شوهرم مث بابای فلانی تو هم ب بابات بگو بده و خیلی حرفای اینطوری، گذشت و تا اینکه عروس تعریفی گوزو از آب دراومد، پدرشونو درآورد و همه پولایی ک بابای جاریم داده بودا، دولا پهنا ازشون پس گرفت و فقط اون لحظه ها من نگااااه میکردم ب کار خدا

اسی 17سالته ازدواج کردی؟؟؟ داریم برمیگردیم زمان مادری😐

۱۵ سالگی عقد کردم الان ۱۷ سالمه باردارم گلم هم خوبی داره هم بدی باید ببینی سرنوشت چی واست مینویسه

جهاز جاریم از من خیییییلی بهتربود، نکه از من کم داشته باشه ها ولی از اون بهتر بود و اینکه باباش تو خ ...

اره منم منتظرم‌نگاه کنم تو کار خدا ولی میدونی چیه  من وقتی دلم شکست دیگ کمتر رفتم ولی دقیقا یه روز ک خیلی گریه کردم عصرش پدر مادر همسرم با ماشین چپ کردن تو ماشین خداروشکر چیزیشون نشد اماهمش فکر میکردم شاید بخاطر اشکایی بود ک ریختم