2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 54 پست
جلو خودم میگن یا میرفت تو‌اتاق زود میرفتن پشت سرش در میبستن

عجب يه بار جوابشون خوب بدي دهنشون ببندن 

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونم مگ از دختر ۱۶ ساله چ توقعی داری

16سالته؟

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
خب دیگه معلومه وقتی زن داداشت خونه داره جهازم داره خیلی عزیز میشه برای خانواده شوهر الان همه چیز پوو ...

ن بخدا ایطور نیست عزیز بود😅😅 خیلی دخترخوبیه ارومه

دست اونها درد نکنه که تو این شرایط به بچه هاشون کمک کردن ولی عزیزم این چیزها حسرت نداره. اینقدر خدا بهتون بده که نفهمی کی اینهمه رسید. فقط صبر میخواد. مردی که متکی به خودش باشه خیلی زود همه چیزش درست میشه. ما هم پدرشوهرم داشت ولی نداد شوهرم هم نخواست و گفت خودم باید بتونم از پس همه چیز بربیام. یک کم مدیریت و حسابگری شما و همت شوهرتون همه چیز رو آماده میکنه.

اره میدونم همسرم هیچی نمیگه اما خاهراش خیلی تو گوشش خوندن

اینا همش حرفه خواهر شوهر من یبار دخالت کرد شوهرم شیش ماه باهاش قطع رابطه کرد مرد نباید اجازه بده خانوادش تو زندگیش دخالت کنن...

دلم خیلی گرفته 

همه حرفا ونگاه ها دوباره برام زنده شد 

کاش  همه ی آدما میفهمیدند همه یکسانیم 

پول وثروت ملاک نیست 

ولی زهی خیال باطل 

ودوستان از دل شکسته من میپرسید هیچ وقت هیچ وقت دل کسیو به خاطر چیزی که نداره نشکنید