2777
2789
عنوان

ایالناس بیاااین بینم با چه کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 64 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدا شما دعا کنین بلکم خدا بخاطربنده های دیگش منو نجات بده

خیلی ببخشید ولی دوست شوهرم هم کم تحرکی اسپرم داشت با دارو خوب نشد ولی یه یه نفر بهش گفت که دنبلان گوسفند کباب کنه بخوره اونم اینکارو کرد الان در عرض ۳سال ۲تا بچه داره🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😁😁😁

به قلبم معذرت خواهی بسیاری بدهکارم؛بخاطرتمامی روزهایی که.....گرفت،شکست،تنگ شد.....وکاری از دست من برنمی امد ...  
اسی من میخواستم اقدام کنم قبلش یاسین خوندم بعد تا جواب ازمایشم بیاد ادامه دادم مثبت شد الانم دارم می ...

برامنم دعا کن جون بچتو قسم نمیدم اما بخواه از خدابرام بخاطر نی نیت

من همه آزمایشام و عکس رنگی رحمم خوب بود و مشکلی نداشت ازمایش اسپرم همسرمم خوب بود اما نمیشد که نمیشد

دکتر کلی قرص لتروزول و کلومیفن و امپول سینال اف و اچ سی جی و استرادیولو دو فاستون داد بازم نشد

تا اینکه شروع کردم رژیم و ورزش روزی ۲۰ دقیقه با اپ ورزش میکردم و پیاده روی، با اینکه وزنم زیاد نیست و زیر ۶۰ هستم همینکه دو کیلو وزن کم کردم باردار شدم همه قرصا رو هم قطع کرده بودم

ورزش و کم کردن وزن خیلی تاثیر داره

کم تحرکی اسپرم داشت ولی توازمایش دومش خیلی بهترشده بود..دارو مصرف میکنه

عزیزم این دکتر شیراز هستن هرکسی از دوست و اشناهای ما رفته پیشش بچه دار شده ی تیم پزشکی مخصوصه بارداری و ناباروری داره من ب چشم دیدم کلی زوج‌ ک بعد چندین سال دوا درمون با یبار ویزیت ازش نتیجه گرفتن انشالله ک دامن شما هم سبز میشه منو هم دعا کن مامان شدی

❤خدا جونم بابت همه چیز ممنون❤
عزیزم این دکتر شیراز هستن هرکسی از دوست و اشناهای ما رفته پیشش بچه دار شده ی تیم پزشکی مخصوصه باردار ...

اره کارش عالیه

پسرخاله منم بعد بیست و خورده سال بچه دار شد الان پسرش چهارماهشه😍