2777
2789
عنوان

احساس ناامیدی بعد از جدایی و طلاق

105 بازدید | 10 پست

با ادمی که عاشقش بودی بعد جدایی حس ناامیدی شدید میاد احساس اینکه این همه برای زندگیت و یک ادم بی ارزش گریه کردی تلاش کردی تهش ولی ادم عوضی گیر اومده و گند زدع به زندگیت

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
میفهمم دقیقا تو همین وضعم ☹️

انگار همچیش داره جلوت میسوزه نمتونی کاری کنی و حتی نمیشه عوض کرد یا درست کرد حتی برگشتتم هیچیو عوض نمکنه

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگار همچیش داره جلوت میسوزه نمتونی کاری کنی و حتی نمیشه عوض کرد یا درست کرد حتی برگشتتم هیچیو عوض ن ...

دلم میخواست برگردم اما نمیشد

به قول یه کتابی میدونم کار درست رو کردم اما ای کاش کار درست این نبود ☹️☹️

راهی که با قلبم رفتم با عقلم برگشتم

دلم میخواست برگردم اما نمیشد به قول یه کتابی میدونم کار درست رو کردم اما ای کاش کار درست این نبود ☹️ ...

دقیقا این حس خیلی بده باور کن برگشت همچیو بدتر مکنه و تورو بی اعتبار تر اینو از منی بشو که بارها برگشته و همچی بدتر شده

دقیقا این حس خیلی بده باور کن برگشت همچیو بدتر مکنه و تورو بی اعتبار تر اینو از منی بشو که بارها برگ ...

اره مشاور و وکیل هم بهم همینو گفتن

گفتن الان پیش خودش میگه من هر کاری با این بکنم این ترکم نمیکنه پس بد تر از اینم میتونم بکنم باهاش 😭

خیلی سخته خیلی من تو عقد جدا شدم

اره مشاور و وکیل هم بهم همینو گفتنگفتن الان پیش خودش میگه من هر کاری با این بکنم این ترکم نمیکنه پس ...

دقیقا ب خودش اجازه هرکاری میده ک باهات بکنه و تو بمونی الان اون پشیمون نیست یا نمخواد برت بگردونه اگر نه که با خیال راحت برو اون ادمی که رفتنت براش مهم نباشه هیچوقت بودنتم مهم نبوده اگر دوست مداشت هرکاری مکرد ک تو رو خوشحال و راضی کنه ک بمونی پس غصه خوردن واسه ادمی که خودش اینارو خواسته اشتباهه سعی کن خودتو زود از ناامیدی و سوگواری بکشی بیرون تنها راه حل بنظرم ک برا خودم تا حد بسیاری جواب داد باشگاه سرکار زیاد کار کردنه ک وقت فکر کردن نداشته باشی شبم بخواب با هرجور ک متونی اگر خوابت نمیبره برو پیش روانپزشک قرص بخور ولی بی خوابی نکش اینا همشو خودم تجربشو داشتم اونم شدید بعد مدتی دگ مهم نیست

منم تو عقد جداشدم

دقیقا ب خودش اجازه هرکاری میده ک باهات بکنه و تو بمونی الان اون پشیمون نیست یا نمخواد برت بگردونه اگ ...

نه بی خوابی ندارم الان چند ماهی میگذره حالم بهتره اما بعضی وقتا یه دفعه گریم میگیره دست خودم نیست

به عمری که پاش گذاشتم فکر میکنم ۴ سال عمرمو پاش گذاشتم ☹️

چاره ای نیست باید زندگی روادامه داد امیدوارم توام زود خوب شی

من دیگع ناراحت نبودش نیستم خیلی بیشتر ناراحت و نگران ایندم