2777
2789
واسه منم چیزی نگفته.از بچه های اینجا شنیدم.انشاالله چندم ماه میری واسه ای یو ای؟

از فردا به مدت چهار روز باید آمپول HMG بزنم قرصمم بخورم بعد هفته دیگه یکشنبه یا دوشنبه برم واسه سونو اون موقع معلوم میشه .شما تو چه مرحله ای هستی !!!!

من خودم چسبندگی دادم عکس رنگی گرفتم قشنگ رفتم اون دنیا و برگشتم شوهرمم یکم ضعیفه.. من تقریبا سه سال ...

انشاالله خدا کمک هر دومون باشه. فردا به نیت مثبت شدن آزمایشت برات سوره یاسین رو میخونم..انشاالله با روی خوش بیای خبر بدی که مامان شدی😀

خدایا شکرت🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله خدا کمک هر دومون باشه. فردا به نیت مثبت شدن آزمایشت برات سوره یاسین رو میخونم..انشاالله با ...

انشالله.. نمیدونی شوهرم با چ ذوقی میره عکسای کالسکه و کریر بچه میبینه .. مرسی فدات شم .. ان شالله ک خدا این ماه دامنتو سبز کنه 

از فردا به مدت چهار روز باید آمپول HMG بزنم قرصمم بخورم بعد هفته دیگه یکشنبه یا دوشنبه برم واسه سونو ...

من امروز روز نهم پری.از روز پنجم لتروزل میخورم روزی یدونه.از امروز هم آمپول  میزنم روزی یدونه که سه تا هست.چهارشنبه میرم سونو فولیکول

خدایا شکرت🖤
من امروز روز نهم پری.از روز پنجم لتروزل میخورم روزی یدونه.از امروز هم آمپول  میزنم روزی یدونه ک ...

انشاالله به سلامتی .انشاالله با دست پر برگردید .برای منم دعا کن اصلا امیدی ندارم که بگیره چون قبلا بیمارستان شریعتی سه بار آی یو آی کردم نشد 

انشاالله به سلامتی .انشاالله با دست پر برگردید .برای منم دعا کن اصلا امیدی ندارم که بگیره چون قبلا ب ...

انشاالله شماهم به زودی مامان میشی.به نیت شما هم سوره یاسین میخونم خدا دلت رو شاد کنه .الهی آمین

خدایا شکرت🖤