2777
2789
من سونو فولیکول شدم بعد برام دارو نوشت و آزمایش کرونا.. 

من ماه قبل رفتم.سو نو شدم.دارو نوشت با آمپول گفت پری شدی دارو رو بخور آمپول رو بزن روز چهارده بیا.انشاالله مامان شدی گلم.اصلابه خودت استرس نده

خدایا شکرت🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ماه قبل رفتم.سو نو شدم.دارو نوشت با آمپول گفت پری شدی دارو رو بخور آمپول رو بزن روز چهارده بیا.ان ...

ممنون عزیزم.. من روز دوم پری رفتم سونو گفتن خوبه همه چیز بعد دارو دادن گفت روز هفت بیا دوباره واسه سونو .. روز دهمش هم آی یو آی شدم 

ان شالله ک با ج مثبت برمیگردی.. چن وقته اقدامی شما؟ مشکلتون چیه؟

انشاالله.من پارسال موقع زایمان بچمواز دست دادم.چون سنگ صفرا داشتم دیگه اقدام نکردم  دوماه میشه عمل کردم.حالا عجله دارم همینطوری خودم خواستم ای یو آی کنم.فعلاکه نه من نه شوهرم مشکلی نداریم.تا خدا چی بخواد.مشکل شما چیه ؟

خدایا شکرت🖤
من ماه قبل رفتم.سو نو شدم.دارو نوشت با آمپول گفت پری شدی دارو رو بخور آمپول رو بزن روز چهارده بیا.ان ...

منم این ماه سیکل آی یو آی دارم ولی دکترم در مورد آزمایش کرونا چیزی نگفته 

منم این ماه سیکل آی یو آی دارم ولی دکترم در مورد آزمایش کرونا چیزی نگفته 

واسه منم چیزی نگفته.از بچه های اینجا شنیدم.انشاالله چندم ماه میری واسه ای یو ای؟

خدایا شکرت🖤
ممنون عزیزم.. من روز دوم پری رفتم سونو گفتن خوبه همه چیز بعد دارو دادن گفت روز هفت بیا دوباره واسه س ...

چه زود؟مگه دوره هات چن روزه هست؟نکنه من دیر کردم.پس چرا وایه من روز 14 گفت بیا😩

خدایا شکرت🖤
انشاالله.من پارسال موقع زایمان بچمواز دست دادم.چون سنگ صفرا داشتم دیگه اقدام نکردم  دوماه میشه ...

من خودم چسبندگی دادم عکس رنگی گرفتم قشنگ رفتم اون دنیا و برگشتم شوهرمم یکم ضعیفه.. من تقریبا سه سال اقدامم..عزیزم چون قبلا باردار شدی بازم حتما باردار میشی .. همه چیزو بسپار ب خدا

چه زود؟مگه دوره هات چن روزه هست؟نکنه من دیر کردم.پس چرا وایه من روز 14 گفت بیا😩

من دوره هام ۲۵ روزه س عزیزم . بعد اینکه آی یوآی انجام دادم گفت تا یک هفته یک شب درمیون نزدیکی داشته باش . شیاف و استرادیول و آسپرین  هم استفاده میکنم