2777
2789
عنوان

من مقصرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 33 پست
با اخلاقش ميتوني بسازي دوست داشتن تا يه جايي هست از يه جايي به بعد که اخلاق بقيه رو ديدي دوست داشتن ...

نه نمیتونم اما چرا اون همش منو مقصر میدونه میگه من پیش دوستامم اون روزم اومدم پیشت تو زنگ زدی گقتی تمامو.. گفتم چون من این همه منتظرت بودم دیدی من ناراحتم عین خیالت نبود

به نظرم یه دعوا سادس  زود باهام اشتی میکنین ;)

بنظر من که ساده نبود همين دعوا کوچيکا بعد ميشه يه مشکل بزرگ پسره خيلي اخلاقش تنده خودشو عاقل بالغ ميدونه

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه میگی تو هرچی میشه میگی تمام میگم خب زیر بار اشتباهاتن نمیری چه کنم؟ گفت من همینم میخوای گفتم نه گ ...

زنگ بزن بهش اگه دلتنگشی خب اگه ادم خوبیه اگه دوست داره دوباره زود باهم اشتی میکنین

نه نمیتونم اما چرا اون همش منو مقصر میدونه میگه من پیش دوستامم اون روزم اومدم پیشت تو زنگ زدی گقتی ت ...

بارم با چشم باز انتخاب کن

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
بنظر من که ساده نبود همين دعوا کوچيکا بعد ميشه يه مشکل بزرگ پسره خيلي اخلاقش تنده خودشو عاقل بالغ مي ...

همش میگی تو بچه ای درک نداری با کوچک ترین کار میکه اخلاقامون نمیخوره 

تو که میخوایش چرا گفتی نه 😂

خب با این اشتباهات و بی محلی ها واقعا غیر قابل تحمله همش میگه من همینم میخوام ببینم متوجه اشتباهاتش میشه خودش شایدم از من خوشش نمیاد منتظر کوچک ترین اتفاقه

همش میگی تو بچه ای درک نداری با کوچک ترین کار میکه اخلاقامون نمیخوره 

ادمي که ايراد خودشو قبول نکنه ايراد خودشو ميندازه گردن اين اون تا مشکلاي خودشو لاپوشوني کنه

زنگ بزن بهش اگه دلتنگشی خب اگه ادم خوبیه اگه دوست داره دوباره زود باهم اشتی میکنین

خب چرا اون اشتباهشو قبول نمیکنه که باید از دل من در میورد؟ چرا قبول نمیکنه با این رفیق بازی به جایی نمیشه رسید؟

خب با این اشتباهات و بی محلی ها واقعا غیر قابل تحمله همش میگه من همینم میخوام ببینم متوجه اشتباهاتش ...

شاید دنبال بهونس ولت کنه (احتمال ها) 

شاید فقط داره حریشو خالی میکنه

اما اول درست حسابی بهش بگو من و تو قراره باهم زندگی کنیم اگه برات مهمه من با این اخلاقات نمیتونم 

خب چرا اون اشتباهشو قبول نمیکنه که باید از دل من در میورد؟ چرا قبول نمیکنه با این رفیق بازی به جایی ...

اگه واقعا خودتو دوست داري کات کن با اين ادم بعدا به مشکل خيلي بزرگي ميخوري که اون موقعه ن راه پيش داري ن راه پس نميتوني اخلاقشو تحمل کني بخيال شو دو هفته ناراحت ميشي ولي بهتر از يه عمر پشيموني هست

اگه واقعا خودتو دوست داري کات کن با اين ادم بعدا به مشکل خيلي بزرگي ميخوري که اون موقعه ن راه پيش دا ...

اره درسته ولی خیلی ناراحتم که چرا بعضی ادما ایرادای خودشونو نمیبینن