2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم به سرما حساسم یک طرفع سرم درد میگیره

آفرین دقیقا منم

آئورای من دید شطرنجیه یه طوری همه چیو تار و شطرنجی میبینم قیافه آدما مشخص نیست بعدش همون چشمم که شطرنجیش بیشتر از اون یکی بوده اون سمت سرم درد میگیره

آفرین دقیقا منمآئورای من دید شطرنجیه یه طوری همه چیو تار و شطرنجی میبینم قیافه آدما مشخص نیست بعدش ه ...

اععع منم اول چیزای رنگی زیگ زاگی میاد بعد نصف طرفم نمیبینم مثلا خیلی عذاب میده تا چند دقیقه اینجوری باز خوب میشم ولی بعضی وقتا بدون سردرده بعضی وقتا فقط سردرد یک طرفع به نور هم حساسم شدیدددد

اععع منم اول چیزای رنگی زیگ زاگی میاد بعد نصف طرفم نمیبینم مثلا خیلی عذاب میده تا چند دقیقه اینجوری ...

منم خیلی بده میدونم بعد اینکه دید شطرنجی و زیگزاگ رفع شد سرم انفجاری درد میگیره ترجیحا میرم سریع نوافن میخورم چشمامو با روسری یا کلاه و هد میبندم سریع میخوابم

منم خیلی بده میدونم بعد اینکه دید شطرنجی و زیگزاگ رفع شد سرم انفجاری درد میگیره ترجیحا میرم سریع نوا ...

تو خوبه باشی میشه تحمل کرد ولی یک دفعه بیرون بودم هیجارو نمیدیدممم بعدش انقد بی حال میشم لش میوفتم بعضی وقتا حتی نمیتونم صبحت کنم قفل میکنه دهنم

تو خوبه باشی میشه تحمل کرد ولی یک دفعه بیرون بودم هیجارو نمیدیدممم بعدش انقد بی حال میشم لش میوفتم ب ...

ماله تو خیلی شدید تره من دوران نوجوانیم هر ماه چندین بار این حملات رو داشتم

نرفتی دکتر؟