2777
2789
عنوان

من مقصرم؟

225 بازدید | 33 پست

با دوست پسرم که فامیلمونه بحثم شد دو سال ونیم پیش جدا شدیم هشت روزه برگشتیم بهم..دو روز پیش اومد پیشم از شهرستان خودشون تا ما یساعت فاصلس وقتی اومد اییییییینقدر غر زد من گرمه دیگه عمرا بیام و هروقت اومدی شهرمون بیا همونجا میبینمت و من خستمه دیگه نمیام تا نیم ساعت غر میزد.‌.. تو این نه روز چند روز قبلم سر ی موضوعی بحث کردیم گفت رفتم شرکت داد و دعوااا حسابی چرا حقمومو دیر میدین گفتم چرا اینقدر عصبی دعوا کردی وسیله خطرناک بردی با خودت گفت به جان خودت کاری نمیکردم فقط برای ترسوندن بود منم گفتم حس میکنم نمیشناسمت واقعا فکرت اینه فکر نمیکنی کارت اشتباه بود گفت نه گفتم پس تو که فکرت اینه به من نمیخوری بای بعدش اشتی کردیم گفت که تو زود میگی تمام و... گفتم خب چون زیر بار نمیری چی بگم بگم میمونم و میسازم؟ گفت تو بچه ای درکت نمیرسه فقط برای ترسشون اینکارو کردم همه هم پشتم بودن...خلاصه اونروز اومد پیشم خودم تا پیاده شد گوشیشو نگاه کردم دیدم ی شماره سیوه عشقم گقتم این کیه دیدم داااد بیداد چرا بچه ای دست به گوشیم زدی این کارا چیه گفتم همیطور کنجکاو شدم بعد بق کرد ناراحت شد گوشی مال مامانش بود مال خودش خراب شد شماره باباش بود مامانش عشقم سیو کرده بود... اونم اومد از رو لج نیم ساعت گوشیمو زیر و رو کرد بعدم دیرش شد رفت اینقدر ناراحت شدم هی گیر میداد این کیه این چیه تا اشکمو در اورد بعد گقت ببخشبد قربونت برم رفت دید ناراحتم دیگه زنگ و چیزی نزد رفت پیش دوستاش تا چهارصبح با اینکه میدونست من ناراحتم از دلم در نیورد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدش فرداش زنگ زد تو چرا میگی تمام درجا بچه ای من این همه اومدم پیشت گقتم تو میدونستی من ازت ناراحتم از دلم در نیوردی منتظرت بودم گفتی یکی دوساعت دیگه اما نیومدی گفت من نگفتم اشتباه شنیدی

بابا شوهرت که نيست دوست پسرته راحت ولش کن بره چرا اعصابتو بخاطر يه پسر که رفتارش بلد نيست بزاري

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
هرچی منتظر بودم زنگ نزد بعدش زنگ زدم گقنم دیگه به من زنگ و پیام نده گفت براچی قطع کردم گقتم تمام

خدایا چقدر من از این تحربه های تلخ داشتم ته همه دوستیا همینه....منم عین تو بودم پسره میزاشت میرفت با رفیقاش و اصلا یادش میرف زنگ بزنه اخر سر هم زن گرفت و من و بلاک کرد..نکن خواهر با احساسات خودت بازی نکن

ینی تو ی دیالوگ 20 بار بت گفته بچه ای ... عصبی شدم مسخره ...    

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
به نظرم یه دعوا سادس  زود باهام اشتی میکنین ;)

نه میگی تو هرچی میشه میگی تمام میگم خب زیر بار اشتباهاتن نمیری چه کنم؟ گفت من همینم میخوای گفتم نه گفت چشمت ندارم 

پسر عمومه ازمم خواستگاری کرده بود دوسش داشتم

با اخلاقش ميتوني بسازي دوست داشتن تا يه جايي هست از يه جايي به بعد که اخلاق بقيه رو ديدي دوست داشتن از سرت ميپره زندگي خودته ولي کاري نکن پشيمون بشي

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي