2777
2789
سلام بچه ها متاسفانه لوبیا جون بعلت در گذشت یکی از فامیلای درجه یک تو ایران اصلا حال مساعدی نداره وف ...

آخی الاهی خدا بهش صبر بده روحش قرین رحمت خیلی سخته از خداوند آرزوی صبر زیاد دارم 

Believe your self ❤🙏
یعنی اقدام نکنم دیگه

کیتات را بجسبون روی کاغذ با تاریخ سیکل وساعت و هرجا اقدام داشتی اونم کنارسیکل باساعت بنویس بفرست 

اگه حالشو داری میتونی یه اقدام برای محکمکاری بری 

ولی نری هم موردی نداره آخرین اقدامت کی بوده؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام لوبیا جون خوبید ببخشید شاید سوالم در حد ابتدایی باشه من تازه ازدواج کردم۲۸سالمه اصلا هیچی نمیفهمم راجب کیت و ازادشدن تخمک میدونم سختتونه ولی اگه تونستید برام به زبان ابتدایی توضیح بدید قربونتون

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
سلام لوبیا جون خوبید ببخشید شاید سوالم در حد ابتدایی باشه من تازه ازدواج کردم۲۸سالمه اصلا هیچی نمیفه ...

لوبیا جون فعلا نمیتونه بیاد تاپیک صحفه اول و دوم و با دقت بخون سوال داشتی بپرس حتما بچه ها جواب میدن

Believe your self ❤🙏
لوبیا جون فعلا نمیتونه بیاد تاپیک صحفه اول و دوم و با دقت بخون سوال داشتی بپرس حتما بچه ها جواب میدن

عزیزم خوندم چیزی نفهمیدم . کیت رو کی بزارم؟ 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
سیکل هات چند روزه هستن

یبار ۲۸یبار ۳۰ برنامه تقویم صورتی نصب کردم 

امیر علی جان من امروز ساعت شیش دستگاه یه مثبت داد از دیروز که کیت پررنگ شد دوتا اقدام رفتم دیشب ده ش ...

نگار جون لوبیا میگه وقتی دستگاه+نشون میده حوالی آزادسازیه با این حال دوباره در اولین فرصت یه اقدام دیگه برو 

من اینجا باکیت مدیکور تا زمان همرنگ شدن دوخط کیت سونو کردم هنوز تخمکم آزاد نشده بود اگه کیتت مشابه مدیکور عمل میکنه به نظرم تا زمان کمرنگ شدن اقدامات را با فاصله 10تا12ساعت یکبار برو

عزیزم.چند صفحه اول همین تاپیکو بخون همه چی دستت میاد

مرسی جانم

یبار ۲۸یبار ۳۰ برنامه تقویم صورتی نصب کردم 

از روز یازدهم پریدی شروع کن به کیت زدن ادرار دوم صبح  غلیظ باشه و اینکه سعی کن مایعات کم بخوری که کاذب در نیاد تو اون یکی تاپیک نحوه ی کیت زدن و خود لوبیا جون کامل توضیح دادن 

Believe your self ❤🙏