2777
2789
عذر خواهم هنوز ترشح دارم ممکنه هنوز تخمک آزاد نشده باشه?

خواهش میکنم معمولا تا زمانیکه ترشحات شفاف وکشدار ونازک باشه تخمکگذاری انجام نشده ولی چون شما نزدیکی داشتی احتمالا ترشحات منی شوهرته که بسیار شبیه ترشحات تخمکگذاریه وقابل تشخص نیست گلم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش زودتر از تخمکگذاری شروع میشه

مرسی گلم

خدا جونم خودت مواظب تو دلیم باش🤰  فقط به خودت سپردمش 🤗🙏مسافر کوچولومونو👼 سلامت برسون بغل من و باباش 💞💑تیکر تولد گل پسرمه👦 پسرم،مرد کوچک من،نمیدانم از کجای این جهان امده ای که تمامت بوی بهشت میدهد💎
سلام بچه ها متاسفانه لوبیا جون بعلت در گذشت یکی از فامیلای درجه یک تو ایران اصلا حال مساعدی نداره وف ...

یا خداااااا.یعنی چی.

اخه میگفت خوب شده و امیدوار بود😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ای واااااای .خدا بهش صبر بده الهی بمیرم براش 

فاتحه میخونم ولی دختر تک و تنها تو غربت 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭

خدا جونم خودت مواظب تو دلیم باش🤰  فقط به خودت سپردمش 🤗🙏مسافر کوچولومونو👼 سلامت برسون بغل من و باباش 💞💑تیکر تولد گل پسرمه👦 پسرم،مرد کوچک من،نمیدانم از کجای این جهان امده ای که تمامت بوی بهشت میدهد💎
سلام بچه ها متاسفانه لوبیا جون بعلت در گذشت یکی از فامیلای درجه یک تو ایران اصلا حال مساعدی نداره وف ...

آخی خدا رحمت کنه ...تعجب کردم چرا آنلاین نمیشه.

براشون فاتحه خوندم.

توی این مدت ماهم سه تا از اقواممون از دست دادیم که دوتاشون جوان بودن.پریشب یکیشون فوت کرد.یه آقای۴۴ ساله که سه تا دختر داشتن.خیلی سخته.خدا به همه خانواده های عزادار صبر بده😔🤲🖤

اخی خدا رحمتشون کنه😔😔😔 

خدایا من معجزه ها را در کتاب میدیدم اما باور کردم که تو صداها را میشنوی 🙏🙏گر نگهدار من انست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️ خدایا به خودت میسپارمش

واى ! من كاملاً درك ميكنم پدر نازنينم رو كرونا ازمون گرفت واقعاً لنت به كرنا ديگه زندگى برام بي معنا شده از روزى كه پدرم نيست 😔

خدا بهشون صبر بده 🙏

خدايا حواست به من باشه، من تمام دل خوشيم بزرگىِ توست 🙏

خدابهش صبر بده انشالله. خیلی براش ناراحت شدم. چه نسبتی باهاش داشته  

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
بستگی به بدنت داره ولی معمولا دبگه بیشتر3روز نمیشه

کیت های امروزم این جوری شدن. دیروز خیلی پر رنگ بودن وصبح دیروز اقدام داشتم. حالا اینا یعنی چی

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد