nazgol73 مدیر عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 2720 عنوان چاق شدن | مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 31 پست میخام وزن اضاف کنم تو شیردهی خیلی لاغر شدم دوماهه بچمو از شیر گرفتم میخام چاق بشم الان قدم ۱۶۵ وزنم ۵۰ خیلی لاغر هستم .خوردن رو من فایده نداره ..شیر خشکم امتحان کردم بی فایده بود..ی راه دیگه بگید..دارو هم بدون عوارض باشه میخورم بچه هام نفس هامـــ♥ 1399/04/28 | 12:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رسوااا عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 809 ن بابا کجا خوبه؟ هرجا میرم هی میگن چقدر لاغری اعصابم خورد میشه به حرف دیگران اهمیت نده
samirra__jabari عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 3219 با چه برنامه ای عزیزم کرفس خیلی خوبه توی نت هم بزنی محاسبه کالری روزانه بهت میگ مثلا واسه هفته ای یک کیلو اضافه شدن چقدر کالری باید مصرف کنی 🔮💜خدایا دوستت دارم🔮💜اگه امضامو میبینید یه صلوات بفرستید برام💙
_nafas_nafas_ عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 823 ن بابا کجا خوبه؟ هرجا میرم هی میگن چقدر لاغری اعصابم خورد میشه خاله من خیلی لاغر بود الان پودر خورده چاق شده هرکارمیکنه لاغر نمیشه خیلی پشیمونهبیخیال حرف بقیه قدو وزنت خیلی هم خوبه 🌹🌸🌻🌺🌹🌺🌻🌸🌹
samirra__jabari عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 3219 خاله من خیلی لاغر بود الان پودر خورده چاق شده هرکارمیکنه لاغر نمیشه خیلی پشیمونه بیخیال حرف بقیه قد ... پودر چی 🔮💜خدایا دوستت دارم🔮💜اگه امضامو میبینید یه صلوات بفرستید برام💙
عشقmm عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 2471 کرفس خیلی خوبه توی نت هم بزنی محاسبه کالری روزانه بهت میگ مثلا واسه هفته ای یک کیلو اضافه شدن چقدر ک ... بعد روزانه شما چیا میخوری منم یه مدت خیلی لاغر شدم دوباره چند کیلو اضافه کردم الان نزدیک ۵۰ میخوام چند کیلو دیگه چاق شم 🌷
samirra__jabari عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 3219 بعد روزانه شما چیا میخوری منم یه مدت خیلی لاغر شدم دوباره چند کیلو اضافه کردم الان نزدیک ۵۰ میخوام چ ... نون و بیسکوییت ساقه طلایی .شیر کاکائو.شیره انگور.خرما.ابگوشت.اینایی که راحته خریدش کالریش هم بالاس 🔮💜خدایا دوستت دارم🔮💜اگه امضامو میبینید یه صلوات بفرستید برام💙
samirra__jabari عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 3219 نمیدونم اسمشو از عطاری میخرید منم جینسینگ خریدم فقط اشتها اوره اینجوری نیس خودش چاق کنه 🔮💜خدایا دوستت دارم🔮💜اگه امضامو میبینید یه صلوات بفرستید برام💙
عشقmm عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 2471 نون و بیسکوییت ساقه طلایی .شیر کاکائو.شیره انگور.خرما.ابگوشت.اینایی که راحته خریدش کالریش هم بالاس بیسکوییت ساقه طلایی و شیر کاکایو کالریش بالاس؟خرما روزی چنتا 🌷
samirra__jabari عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 3219 بیسکوییت ساقه طلایی و شیر کاکایو کالریش بالاس؟ خرما روزی چنتا بعد ناهار و شام ۴ تا خرما بخور...اره عزیزم مثلا یدونه ساقه طلایی ۵۰ کالری داره شیرم هر لیوان ۲۰۰ و خورده ای 🔮💜خدایا دوستت دارم🔮💜اگه امضامو میبینید یه صلوات بفرستید برام💙
عشقmm عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 2471 بعد ناهار و شام ۴ تا خرما بخور...اره عزیزم مثلا یدونه ساقه طلایی ۵۰ کالری داره شیرم هر لیوان ۲۰۰ و خ ... اینارو تو کرفس میزنه؟ که هرچیزی چقدر کالری داره 🌷
samirra__jabari عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 3219 اینارو تو کرفس میزنه؟ که هرچیزی چقدر کالری داره بله گلم میزنه 🔮💜خدایا دوستت دارم🔮💜اگه امضامو میبینید یه صلوات بفرستید برام💙
_nafas_nafas_ عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 823 منم جینسینگ خریدم فقط اشتها اوره اینجوری نیس خودش چاق کنه خاله منم اشتهاش خیلی کم اندازه بچه هم غذانمیخورد اون پودراکه میخورد میگفت نصف شب از گشنگی بیدارمیشم وزنش خیلی بالا رفت الان دمنوش لاغری مصرف میکنه 🌹🌸🌻🌺🌹🌺🌻🌸🌹
samirra__jabari عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 3219 خاله منم اشتهاش خیلی کم اندازه بچه هم غذانمیخورد اون پودراکه میخورد میگفت نصف شب از گشنگی بیدارمیشم ... ای بابا😂😂پس من فقط همین یه قوطی رو بخورم 🔮💜خدایا دوستت دارم🔮💜اگه امضامو میبینید یه صلوات بفرستید برام💙
_nafas_nafas_ عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 823 ای بابا😂😂پس من فقط همین یه قوطی رو بخورم اون چندچندسال میخورد چون نمیتونست ول کنه اگه ول میکرد شکمش شلی ولی میشد تا وقتی میخورد خوب بود😁 🌹🌸🌻🌺🌹🌺🌻🌸🌹