2777
2789
عنوان

تولد تولد❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 37 پست
مزسی عزیزم خیلیخوشحالم کردی.  از خدا میخوام ک همیشه دلت شاد باشه. آخه پسرم خیلی غریب ب دنیا ا ...

ای جونم❤️😍🥰

نی نی ناز

من پدرم تا ۱ ماه بعد تولدم ندیدم غصه نخور عزیزم زندگیه دیگه❤️

Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone  
ای جونم❤️😍🥰 نی نی ناز من پدرم تا ۱ ماه بعد تولدم ندیدم غصه نخور عزیزم زندگیه دیگه❤️

میدونی بابام سکته کرده بود و وضعیت خوبی نداشت و مامانم کنارم نبود بعدشم ک بچم ۸ماهه بود و رفت ان ای سی یو فردای زایمانمم ک اتاق شلوغ بود و همه داشتن از نوزاداشون عکس میگرفتن من تنها نشسته بودم واسه بچم گریه میکردم و حسرت میخوردم ک نکنه خدایی نکرده نمونه . فقط مادرشوهرم و شوهرم پیشم بودن . بعدشم ک هر روز با شکم پاره دولادولا تو بیمارستانا تا بلخره بعد۷روز مرخص شد . دوباره یه روز بعد برا زردی و عفونت ادرار بردیمش بیمارستان ک این دفعه ۸ روز کامل باهاش توبیمارستان بودم و اصلا خونه نیومدم. سرتو درد نیارم بعد از همه اینا ک اوردیمش خونه تا ۴ ماه کامل کولیک داشت و داغونم کرد ک بازم دست تنها بودم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونی بابام سکته کرده بود و وضعیت خوبی نداشت و مامانم کنارم نبود بعدشم ک بچم ۸ماهه بود و رفت ان ای ...

ای جانممم💋😍❤️ دورش بگردم من

ایشالله از این ب بعد ب شادی🤗

Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone  
میدونی بابام سکته کرده بود و وضعیت خوبی نداشت و مامانم کنارم نبود بعدشم ک بچم ۸ماهه بود و رفت ان ای ...

اخیییی عزیزم چقد سختی کشیدی ایشالا از این ب بعد فقط خوشی ببینین تو خانوادتون

❤💙💚💛💜

تولدت مبارک عزیزم صدوبیست ساله شی 🤗🤗🤗

مرسی گلم🌹🌹

اگه از پستم خوشت اومد.اگه دوستداشتی⁦☝️⁩یدونه صلوات لطفا😚مشکل خانوادگیمون حل شه🥺.                                                                                                                    میگم اگه من بیشتر از یکماه نیومدم سایت بدونید 100٪ مُردم🤭 برام فاتحه بفرستین😁🥰