2777
2789
عنوان

تولد تولد❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 37 پست
مزسی عزیزم خیلیخوشحالم کردی.  از خدا میخوام ک همیشه دلت شاد باشه. آخه پسرم خیلی غریب ب دنیا ا ...

ای جونم❤️😍🥰

نی نی ناز

من پدرم تا ۱ ماه بعد تولدم ندیدم غصه نخور عزیزم زندگیه دیگه❤️

Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone  
ای جونم❤️😍🥰 نی نی ناز من پدرم تا ۱ ماه بعد تولدم ندیدم غصه نخور عزیزم زندگیه دیگه❤️

میدونی بابام سکته کرده بود و وضعیت خوبی نداشت و مامانم کنارم نبود بعدشم ک بچم ۸ماهه بود و رفت ان ای سی یو فردای زایمانمم ک اتاق شلوغ بود و همه داشتن از نوزاداشون عکس میگرفتن من تنها نشسته بودم واسه بچم گریه میکردم و حسرت میخوردم ک نکنه خدایی نکرده نمونه . فقط مادرشوهرم و شوهرم پیشم بودن . بعدشم ک هر روز با شکم پاره دولادولا تو بیمارستانا تا بلخره بعد۷روز مرخص شد . دوباره یه روز بعد برا زردی و عفونت ادرار بردیمش بیمارستان ک این دفعه ۸ روز کامل باهاش توبیمارستان بودم و اصلا خونه نیومدم. سرتو درد نیارم بعد از همه اینا ک اوردیمش خونه تا ۴ ماه کامل کولیک داشت و داغونم کرد ک بازم دست تنها بودم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی بابام سکته کرده بود و وضعیت خوبی نداشت و مامانم کنارم نبود بعدشم ک بچم ۸ماهه بود و رفت ان ای ...

ای جانممم💋😍❤️ دورش بگردم من

ایشالله از این ب بعد ب شادی🤗

Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone  
میدونی بابام سکته کرده بود و وضعیت خوبی نداشت و مامانم کنارم نبود بعدشم ک بچم ۸ماهه بود و رفت ان ای ...

اخیییی عزیزم چقد سختی کشیدی ایشالا از این ب بعد فقط خوشی ببینین تو خانوادتون

❤💙💚💛💜

تولدت مبارک عزیزم صدوبیست ساله شی 🤗🤗🤗

مرسی گلم🌹🌹

اگه از پستم خوشت اومد.اگه دوستداشتی⁦☝️⁩یدونه صلوات لطفا😚مشکل خانوادگیمون حل شه🥺.                                                                                                                    میگم اگه من بیشتر از یکماه نیومدم سایت بدونید 100٪ مُردم🤭 برام فاتحه بفرستین😁🥰