2777
2789
عنوان

بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 257 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا من تا الان خوابم نبرده منو که بلاک کرده مامانم گفت 

سخته عزیزم ولی بنظر من جدا شی بهتره ، مگه اسیر گرفتت یعنی چی کلاس نرو ، اینجور آدما هزار تا غلط میکنن که بدبین نیشن به زنشمن ، فردا هم میگیرتت زیر مشت و لگد

سخته عزیزم ولی بنظر من جدا شی بهتره ، مگه اسیر گرفتت یعنی چی کلاس نرو ، اینجور آدما هزار تا غلط میکن ...

عزیزم اینجوری نبود خودش هنیشه منو نیبرد کلاس دنبال بهانه

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند 😉⁦
عزیزم اینجوری نبود خودش هنیشه منو نیبرد کلاس دنبال بهانه

زندگی خیلی سخته، ببین میتونی با این اخلاق تندش کنار بیای ، الان بچه نداری خانوادت پشتوانتن فردا غصه بچه هاتم بهش اضافه میشه 

زندگی خیلی سخته، ببین میتونی با این اخلاق تندش کنار بیای ، الان بچه نداری خانوادت پشتوانتن فردا غصه ...

فقط باورم نمیشه ی سال بازیم داده ،نقش بازی کرده و الکی گفته دوستت دارم 

زندگی خیلی سخته، ببین میتونی با این اخلاق تندش کنار بیای ، الان بچه نداری خانوادت پشتوانتن فردا غصه ...

چجوری نثل خودش فراموشش کنم

فقط باورم نمیشه ی سال بازیم داده ،نقش بازی کرده و الکی گفته دوستت دارم 

ببین راهی که اشتباهه رو یه جایی باید تموم کنی ، بشین درست فکراتو بکن ، دوست من تو نامزدی از مردی جدا شد که اصلا بهم نمیخوردن ، پسره تو فاز تیپ زدن و دختره یه دختر مومن ، دیگه دختره انقدر بخاطره پسره تغییر کرد تیپ لباس نیم تنه و .. آخر سر پسره گیر داد که تو چرا مام زیر بغل نمیزنی باید لوسیون بزنی و دعوا شروع شد و بالاخره به طلاق ختم شد ، من اون زمون اصلا فکر نمیکردم این دختر بتونه ازدواج موفقی داشته باشه ولی دقیقا دوسال بعد با یه پسر خوب و کاری ازدواج کرد و الان زندگیشون عالیه ، سخت نگیر ، فقط تصمیم درست بگیر ، چیزی که بتظرت درسته ، ببین واقعا میتونی بعدا با اخلاق این آقا کنار بیایی ، زندگی سختی داره مشکلات مالی داره ، بیماری مریضی ، دخالت خانواده همسر ، خیانت و ... ببین تا چه حد میتونی تحمل کنی

ببین راهی که اشتباهه رو یه جایی باید تموم کنی ، بشین درست فکراتو بکن ، دوست من تو نامزدی از مردی جدا ...

ببین حالم خوب نیست باورم نمیشه دوستم نداشته

چجوری نثل خودش فراموشش کنم

خوب میتونی غراموشش نکنی و برگردی ، انقدر دوستش داری که بعدا تو‌زندگی کاملا مطیعش باشی و با صفات بدش زندگی کنی ، یا الان جدا شی ، من نمیتونم قضاوتی در مورد نامزدتت کنم ،باید خودت بشینی و بی طرف به قضیه نگاه کنی ، ببینی خودت چند درصد مقصری اون چند درصد مقصر ، اگه اون مقصره بعدا طلاق بگیری میتونی فوی باشی یا میخوای افسرده شی ، بخودت فرصت بده و فشار نیار ، با صبر تصمیم بگیر

خوب میتونی غراموشش نکنی و برگردی ، انقدر دوستش داری که بعدا تو‌زندگی کاملا مطیعش باشی و با صفات بدش ...

خیلی سخته باورش که دوستم نداشته