2777
2789
عنوان

بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 257 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به خدا من تا الان خوابم نبرده منو که بلاک کرده مامانم گفت 

سخته عزیزم ولی بنظر من جدا شی بهتره ، مگه اسیر گرفتت یعنی چی کلاس نرو ، اینجور آدما هزار تا غلط میکنن که بدبین نیشن به زنشمن ، فردا هم میگیرتت زیر مشت و لگد

سخته عزیزم ولی بنظر من جدا شی بهتره ، مگه اسیر گرفتت یعنی چی کلاس نرو ، اینجور آدما هزار تا غلط میکن ...

عزیزم اینجوری نبود خودش هنیشه منو نیبرد کلاس دنبال بهانه

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند 😉⁦
عزیزم اینجوری نبود خودش هنیشه منو نیبرد کلاس دنبال بهانه

زندگی خیلی سخته، ببین میتونی با این اخلاق تندش کنار بیای ، الان بچه نداری خانوادت پشتوانتن فردا غصه بچه هاتم بهش اضافه میشه 

زندگی خیلی سخته، ببین میتونی با این اخلاق تندش کنار بیای ، الان بچه نداری خانوادت پشتوانتن فردا غصه ...

فقط باورم نمیشه ی سال بازیم داده ،نقش بازی کرده و الکی گفته دوستت دارم 

زندگی خیلی سخته، ببین میتونی با این اخلاق تندش کنار بیای ، الان بچه نداری خانوادت پشتوانتن فردا غصه ...

چجوری نثل خودش فراموشش کنم

فقط باورم نمیشه ی سال بازیم داده ،نقش بازی کرده و الکی گفته دوستت دارم 

ببین راهی که اشتباهه رو یه جایی باید تموم کنی ، بشین درست فکراتو بکن ، دوست من تو نامزدی از مردی جدا شد که اصلا بهم نمیخوردن ، پسره تو فاز تیپ زدن و دختره یه دختر مومن ، دیگه دختره انقدر بخاطره پسره تغییر کرد تیپ لباس نیم تنه و .. آخر سر پسره گیر داد که تو چرا مام زیر بغل نمیزنی باید لوسیون بزنی و دعوا شروع شد و بالاخره به طلاق ختم شد ، من اون زمون اصلا فکر نمیکردم این دختر بتونه ازدواج موفقی داشته باشه ولی دقیقا دوسال بعد با یه پسر خوب و کاری ازدواج کرد و الان زندگیشون عالیه ، سخت نگیر ، فقط تصمیم درست بگیر ، چیزی که بتظرت درسته ، ببین واقعا میتونی بعدا با اخلاق این آقا کنار بیایی ، زندگی سختی داره مشکلات مالی داره ، بیماری مریضی ، دخالت خانواده همسر ، خیانت و ... ببین تا چه حد میتونی تحمل کنی

ببین راهی که اشتباهه رو یه جایی باید تموم کنی ، بشین درست فکراتو بکن ، دوست من تو نامزدی از مردی جدا ...

ببین حالم خوب نیست باورم نمیشه دوستم نداشته

چجوری نثل خودش فراموشش کنم

خوب میتونی غراموشش نکنی و برگردی ، انقدر دوستش داری که بعدا تو‌زندگی کاملا مطیعش باشی و با صفات بدش زندگی کنی ، یا الان جدا شی ، من نمیتونم قضاوتی در مورد نامزدتت کنم ،باید خودت بشینی و بی طرف به قضیه نگاه کنی ، ببینی خودت چند درصد مقصری اون چند درصد مقصر ، اگه اون مقصره بعدا طلاق بگیری میتونی فوی باشی یا میخوای افسرده شی ، بخودت فرصت بده و فشار نیار ، با صبر تصمیم بگیر

خوب میتونی غراموشش نکنی و برگردی ، انقدر دوستش داری که بعدا تو‌زندگی کاملا مطیعش باشی و با صفات بدش ...

خیلی سخته باورش که دوستم نداشته