2777
2789
عنوان

بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 257 پست
و با کلی عذاب و خجالت و سرزنش واقعا خجالت اور

غزل جان الان حداقل بهتر میتونن تصمیم بگیرن...اگه بابات نمیدونست و مسئله جدی تر میشد و طلاقتو میگرف بعد میفهمید دوراز جون سکته میکرد...

الان چی میگن؟

غزل جان الان حداقل بهتر میتونن تصمیم بگیرن...اگه بابات نمیدونست و مسئله جدی تر میشد و طلاقتو میگرف ب ...

خیلی عصبلنی شدن و منم شرمنده ...

الان خیلی خیالم راحت تر شد ولی یکی اینکه باورم نمیشد همچین ادنی باشه همم از ایندم میترسم مامانم گفت هش با ی پیرمرد ازدواج میکنی

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند 😉⁦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی فکرش میکنم مگه میشه ی نفر ی سال تظاهر کنه ما دوتا عین دوتا دوست بودیم دعواهامون به ساعت نمکشید ...

ایدفعه هم میاد خوب ناراحته صبور باش میاد تو زندگی رفته رفته مدام این مسائل پیش میاد فقط سعی کنید اون مسائل گندش نکنید تو چشم خودتون ....

فکرشو نمی‌کردم به این زودی با ی نفر ارتباط برقرار کنه 

دوستی چی کاری چی سر لج افتاده و از اونجایی ک اخلاقتو فهمیده تا صبح انلاین بوده ک تورو زجر بده دوتا تون هنوز ب اون عقل و پختگی نرسیدید

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙋🏻‍♂️🤷‍♂️هرکه خود داندو خدای دلش  ک چه دردیست در کجای دلش          با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦‍♂️
از کجا میدونی الکی دیکه نگو با یکی دوست شد

بازم لج کرده برای طلاق و اینکه تو پیام هایی که برای من میداد فوحش به بابام داده بود والان داره تو کار که بابام صاحب کارش اذیتش میکنه ، خیلی آدم پستی ، گوشیم رو خاموش کردم اونم انگار نه اتگار تازه لج کرده برا طلاق 

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند 😉⁦

اسی من فقط صفحه اول و اخر رو خوندم ولی واقعا بچگی کردی

حالا کاری ب نامزدت ندارما 

نباید تا تقی ب توقی خورد پای باباتو میکشیدی وسط

نهایتا باید ب مامانت میگفتی 

حالاهم اصلا تو اقدام نکن بذار خودش پا پیش بذاره و درخواست بده

بعدشم ناراحت نباش گذشت اون زمانا ک ی شکست اینجوری دخترا رو مجبور میکرد با پیرمردا ازدواج کنن