2777
2789
عنوان

بچه ها ازتون خواهش مبکنم یه لحظه

259 بازدید | 12 پست

بچها میشه رو سیمکارتی که به اسم خودمه چیزی وصل بشه که پیام ها و تماس ها رو ببینم پیش خودم نیست اون سیمکارت همچین چیزی هست تروخدا براتون دعا میکنم هست همچین چیزی هرچی بلدید بگید 

متن در تاریخ ۹۹/۹/۹بزرگترین آرزوم خونه دار شدن رسیدممم ممنونم خدایاا  بچه ها کی در مورد کیست چیزی میدونه کمکم کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه همراه اول همراه منو نصب کن یه قسمت به اسم ریزمکالمات داره

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
اگه همراه اول همراه منو نصب کن یه قسمت به اسم ریزمکالمات داره

حتی اگه تو تاریخچه مکالمات حذف بشه 

متن در تاریخ ۹۹/۹/۹بزرگترین آرزوم خونه دار شدن رسیدممم ممنونم خدایاا  بچه ها کی در مورد کیست چیزی میدونه کمکم کنه
حتی اگه تو تاریخچه مکالمات حذف بشه 

نمیدونم😑اگه اونجوری میخای فقط پرینت باید بری مخابرات بگیری ریز جزییات میده

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
نمیدونم😑اگه اونجوری میخای فقط پرینت باید بری مخابرات بگیری ریز جزییات میده

همراه من داری شما 

آره 

ریز مکالمات که رمز داره خب وقتی اون رمزو میگیری از برنامه آیا اس میره واسه اونیکی گوشی 

سوال بفدیم اینه آیا شماره هم مشخصه تو همراه من 

ریز مکالمات که رمز داره خب وقتی اون رمزو میگیری از برنامه آیا اس میره واسه اونیکی گوشی  سوال ب ...

اینم نمیدونم،میتونی این جزییات زنگ بزنی از ۹۹۹۰ بپرسی