2777
2789

برای من افتاد تابستون سال بعد☹️

وقتی دنیا اینو میخواد که مخصوصأ بسوزم... چیکار کنم، دلمو با نخ سوزن بدوزم؟؟!!                                                      ________کاربر سابقم✌🏻_________ 

به یکی گفتم حق الناسه تو این اوضاع عروسی میگیرین همچین پرید بهم ترجیح میدم دیگه به هیچکس نگم🙄شعورم چیز بدی نیست که بعضیا فرارین ازش یه سوال دارم عروسی میگیرن مهمونا نمیرقصند؟؟شام یا ناهار یا هرچی رو با ماسک میخورند؟؟؟ روبوسی هم که آدم داغه روبوسی نمیکنه؟؟؟؟ 

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فک میکنی فقط تو عروسیت عقب افتاده 😐 ۶ ماه پیش این تاپیکارو میزدن عروسی رو کنسل کردن رفتن سر زندگیشو ...

ی ساله من میخام عروسی کنم هر دفعه یکی افتاد مرد الانم که کرونا اومده

چی حق الناسه؟ اینکه عروسی بگیرن؟  

اره حق الناس که فقط خوردن حق مردم نیست☺

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
ی ساله من میخام عروسی کنم هر دفعه یکی افتاد مرد الانم که کرونا اومده

خب قسمت نیس دیگه چرا انقد مقاومت میکنی به زور که نمیشه عروسی گرفت الانم کل جهان درگیرن خدا با تو لج نیس که . کوتاه بیا. فعلا اصلا درست نیس. یا همینطوری برو سر خونه و زندگیت یا با خیال راحت یکی دوسال بشین تا واکسن بیاد و تموم شه تازه اگه اتفاق دیگه ای نیفته. ببین بری بهتره

خب قسمت نیس دیگه چرا انقد مقاومت میکنی به زور که نمیشه عروسی گرفت الانم کل جهان درگیرن خدا با تو لج ...

ببین دست خودم بود تا قبل کرونا میرفتم مشکل من نیسم ی سری اعتقادات غلط برخی از مردمه میفهمی که چی میگم دست خودم نیسسی وگرنه من  راضیم