2777
2789
عنوان

«شعر ٢»

| مشاهده متن کامل بحث + 17475 بازدید | 2686 پست

‏معشوقه‌ی هوشنگ ابتهاج

وقتی موهاشو کوتاه کرد

ابتهاج بهش گفت:

«‌یک‌دم نگاه کن که چه بر باد می‌دهی

چندین هزار امید بنی‌آدم است این...:)♥️🦋»

annak...annakarenina.....درخواست دوستی آقایون 👉لغو کاربری

من اگر دست زنانم نه من از دست زنانم

نـــه از اینم نــه از آنم مــن از آن شهر کـلانم

نـــه پـــی زمــــر و قمــارم نه پی خمر و عقارم

نـــه خمیـــرم نــــه خمـــارم نــه چنینم نه چنانم

مـــن اگـــر مست و خرابم نه چو تو مست شرابم

نه ز خاکم نه ز آبم نه از این اهــــل زمــــانم

خـــرد پـــوره آدم چـــه خبـــر دارد از ایــن دم

کــــه مــن از جمــله عالــم به دو صد پرده نهانم

مشنـو این سخن از من و نه زین خاطر روشن

که از این ظاهر و باطن نه پذیرم نه ستانم…

تنها راه رسیدن به آزادی، رهایی از وابسته بودن است

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چنان به موی تو آشفته‌ام به بوی تو مست! که نیستم خبر از هر چه در دو عالم هست... سعدی# &nb ...

دیدی وقتی دلت تنگه گریه ات می‌گیره همه چیز رو تار می‌بینی؟!
فکر نکن چون اشک تو چشمات جمع شده فضای بیرون برات مبهمه! نه...
شاید ندونی اما اون موقع چشمات دارن با زبونِ بی‌زبونی می‌گن: [ هیچ چیز توی این دنیا به اندازه ی خودت مهم نیست! ]
دارن اطراف رو برات "تار" می‌کنن که به خودت بیشتر توجه کنی! که بهت بفهمونن دلتنگی واسه کسی که نمی‌فهمه بیهوده س...
می‌دونی؟! بعضی وقتا عقل چشمامون بیشتر از دلمونه...!
✍ #هانیه_قبادی

🌼|| 

annak...annakarenina.....درخواست دوستی آقایون 👉لغو کاربری
سلام خواهر جان، حرص نخور عزیزم 😘🌹

اجی تو ک از من بدتری 

حالت خوش نیستا 

دو ساعت پیش ب من شب بخیر گفتی 

هنو بیداری 

دوربین مخفیه 

برو بخواب من ی کم حرف بزنم خب😢😢😢😢😢

ب من نمیاد منم ناراحت باشم فقط شماها بلدین  امشب رفته بودم تو غار تنهایی ی جور تحریک کردین دوا ...

نه بابا نمیاد بهت    

حیف نیس نیای اینجا چت کنی دور از چشم اعتصامی و بری تو غار تنهاییت    

اعتصامی الان با چوب میافته دنبالم  

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
اجی تو ک از من بدتری  حالت خوش نیستا  دو ساعت پیش ب من شب بخیر گفتی  هنو بیداری&nb ...

من هم منتظریم 

لالایی بخون تا بره😁

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
دل بسته‌ام به عطر تنت توی کوچه‌ها دل بسته‌ام به زخم به‌جا مانده در خودم بی حرفِ پیش، زندگی‌ات پابه ...

بوسه نه خنده‌ ی گرم ازدهنت کافی بود

این همه عطر چرا؟ پیرهنت کافی بود

دانه و دام چرا مرغک پرسوخته را؟
قفس زلف شکن در شکنت کافی بود

می‌شد این باغ خزان‌دیده بهاری باشد؛
یک گل صورتی دشت تنت کافی بود...

حامد-عسگری#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
اجی تو ک از من بدتری  حالت خوش نیستا  دو ساعت پیش ب من شب بخیر گفتی  هنو بیداری&nb ...

شب بخیر گفتن ما،

محض ادای ادب است

ورنه چون شب برسد،

اول بیداری ماست

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بیشتر ببینید