2777
2789
عنوان

«شعر ٢»

| مشاهده متن کامل بحث + 18212 بازدید | 2686 پست
نمی‌دانم چه می‌خواهم بگویم غمی در استخوانم می‌گدازد..!

من آن پیرم که شیران را به بازی برنمي گيرم ..

تو آهو وش چنان شوخی که بازی میکنی با من

تعطیل🚫                                                                                 

آن عشق که در پرده بماند 

به چه ارزد؟!

عشق است و 

همين لذت اظهار و دگر هیچ

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلِ گیسویی ک باد آن را پریشان میکند

هر دلی را روزگاری عشق ویران میکند 

ناگهان می آید و در سینه میلرزد دلم 

هر چه جز یاد تو را با خاک یکسان میکند 

با من از این هم دلت بی اعتناتر خواست.باش

موج را برخوردِ صخره کی پشیمان میکند ؟

مثلِ مادر .عاشق از روزِ ازل حسرت کش است 

هر کسی او را ب زخمی تازه مهمان میکند 

اشک میفهمد غمِ افتاده ای مثله مرا 

چشمِ تو از این خیانتها فراوان میکند 

عاشقان در زندگی دنبالِ مرهم نیستند

دردِ بی درمانشان را مرگ درمان میکند 

من پشت پلک های خودم گریه می کنم

شب را در انتهای خودم گریه می کنم

خود را کنار مرگ به پایان رسانده ام

اینک از ابتدای خودم گریه می کنم

نامه نوشتم از تو به خود گفتمم بیا

در نامه ات برای خودم گریه می کنم

می گویم آه...نامه رسیده...بیا برو....

افتاده ام به پای خودم گریه می کنم

این نامه مملو از مه و ابر است پس چرا

جای تو هم به جای خودم گریه می کنم؟!

من می رود سراغ خودش را بگیرد و

من پشت رد پای خودم گریه می کنم

باران گرفته صحن اتاق مرا بخند...

از شوق پا به پای خودم گریه می کنم🍁🍁

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
من پشت پلک های خودم گریه می کنم شب را در انتهای خودم گریه می کنم خود را کنار مرگ به پایان رساند ...

من نوشتم که تو را دوست ندارم ای کاش
نامه ام گم بشود ، نامه رسان برگردد

تعطیل🚫                                                                                 

گفتمش دم به دم آزار دل زار مکن

گفت اگر یار مکنی شکوه ز آزار مکن

گفتمش چند توان طعنه ز اغیار شنید

گفت از من بشنو گوش باغیار مکن

گفتم از درد دل خویش به جانم چه کنم

گفت تا جان شودت درد دل اظهار مکن

گفتم آن به که سر خویش فدای تو کنم

از میان تیغ برآورد که زنهار مکن

گفتمش محتشم دلشده را خوار مدار

گفت خورد از پی عزت او خوار مکن

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
باشه عزیزم 😘😘 یه شعر میزاشتی حداقل لامصب فقط حرف زدی ♀‍🤦♀‍🤦♀‍🤦😂😂😂😂

بلد نیستم😶😶🤫

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

من آن پیرم که شیران را به بازی برنمي گيرم .. تو آهو وش چنان شوخی که بازی میکنی با من

تۅمَرا آزُردۍ کہ خۅدَم کوچ کُنَم اَز شَهرَت

تۅ خیاݪَت راحَت میرَوَم اَز قݪبَت

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
من نوشتم که تو را دوست ندارم ای کاش نامه ام گم بشود ، نامه رسان برگردد  

نامه ای که نوشتی هرگز نگرانم نکرد...

گفته ای بعد از این مرا دوست نخواهی داشت!

اما...

نامه ات

چرا انقدر طولانی است؟

تمیز نوشته ایی...

پشت و رو دوازده برگ ؛

این خودش یک کتاب کوچک است!

هیچ کس برای خداحافظی

نامه ای چنین نمی نویسد!

نامه ات

نگرانم نکرد...

| هاینریش هاینه |

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

خُدایا یه بُر به زِندِگیمون بِزَن ...

شاید دوتا حُکم اُفتاد دَستِمون که هَرنامَردی "تَکِش" رو بہ رُخِمون نَکِشــہ؟♠️♠️♣️🎲

به تَمام مَردُم این شَهر بگویید رُسواییم مُبارَکَش باد

💎💎🧩

بدترین شغلت آرزوی یه بیکاره

خونه ی تو آرزوی یه بی خانمانه

خنده تو، آرزوی یه فرد افسردست

سلامتی تو، آرزوی یه بیماره

روش زندگیت، آرزوی یه آدم دیگست

پس نباید اجازه بدی سختی های زندگی باعث بشه داشته هات رو فراموش کنی!

👌👌👌👌👌👌👌👌💎

مینِۅیسَم غَزَݪ اَز حاݪ دِݪہ خۅیش

فَقَط مادَرَم را مَگُذارید بِخۅانَد ݪُطفاََ...

✍🔮

نامه ای که نوشتی هرگز نگرانم نکرد... گفته ای بعد از این مرا دوست نخواهی داشت! اما... نام ...

نامه داده‌ست ولی عادت یوسف این است

عطر او زودتر از نامه رسانش برسد

ظهر آن روز بهاری چه نمازی بشود

که تو هم آمده باشی و اذانش برسد .

تعطیل🚫                                                                                 

اِی‌ ساربان‌ غمگین ‌مباش‌ ✗

خـوش‌ روزگاری‌ میرسد✓

✨✨✨✨