2777
2789
عنوان

«شعر ٢»

| مشاهده متن کامل بحث + 18214 بازدید | 2686 پست

شمع باشی دلم پروانته 

دوست داره تو رو تو هر حالتت

دریا تویی دلم دریا چته...

💎💎♣️

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری؟؟؟

شما یه سرچی کنید متوجه میشوید ،خیلی ها وبلاگ های دارن یا توی اینستاگرام شعراشون رو به اسمه خودشون منتشر میکنن کار دلیه دیگه ،شهرت آنچنانی به ارمغان نمیاره ولی در کل حس خوبی بهتون میده وقتی میبیند شعراتون خونده میشن و اینکه میتونید با اسم مستعار این کار رو بکنید ...

شعرت  حس یه انسان عاشقو خیلی خوب نشون داده دلم سوخت نمیدونم براکی ادمه تو شعر یا خودم سرودت بسی ...

نه بابا شعر چالش و میگم

" نازنین امدودستی به دل ما زد و رفت"
 عشق پنهانیِ خود را به سرِما زدورفت

سالها بود خبر از من آشفته  نداشت
سنگی از یاد خودش بر دل دریا زد ورفت

این دل سوخته ی من به چه کارش آمد
که شب رام مرا باز به رویا زد ورفت

درد تنهایی من بر خودِ من کافی بود
دشنه از یاد خودش بر من تنها زد رفت

رفت واز رفتن خود هیچ،نه اندیشه نکرد
دل مجنون مرا باز به صحرا زدو رفت

نازبانو#  

تعطیل🚫                                                                                 
شما یه سرچی کنید متوجه میشوید ،خیلی ها وبلاگ های دارن یا توی اینستاگرام شعراشون رو به اسمه خودشون من ...

اهان منمونم🌷🌷

تعطیل🚫                                                                                 

صورتت از ماه هم ماه تره....

خنده هات از قلب من غم میپره....

جای من نیستی ببینی خودتو ....

چی بگم اصلا نمیدونم به تو....

من دوست دارم ، دوست دارم همین....🔮♣️

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

کی مثل من عاشقی کرده بگین...

من نفسام از نفسای توعه...

قلب من امن ترین جای توعه...

♣️♠️♠️💎

نه بابا شعر چالش و میگم  " نازنین امدودستی به دل ما زد و رفت"  عشق پنهانیِ خود را به سرِم ...

ادم غمگین میشه رفتنا هیچوقت خوب نیست همیشه چشم براه میمونی 

انقدر زیبا بیانش کردی که من احساسش کردم افرین دوستم❤❤❤❤❤🌹🌹🌹🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

اعتصامی پس من چیکار کنم ی پذیرایی ام ک نمیکنی 

فقط میگی کامنت پاک کن 

هووووووف🙄🙄🙄

نمیگی ی نفر اینجا شعرارو نخونده لایک میکنه ضعف کرده 😂😂😂

نه ب جون خودم بیشتریاشو میخونم 🤕😝

خب شما شعر بزارین من هیچی نمیگم ک اعتصامی خود زنی نکنه 

من فقط نگا میکنم اصلا 😢