2777
2789
عنوان

«شعر ٢»

| مشاهده متن کامل بحث + 18212 بازدید | 2686 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلااااام خانوم مدیر😊 وزنش مشکل نداره؟ به نظرم یه واو اضافه بشه بعد از کلمه ی آمد درست میشه .😊

سلام خواهر جان، مختارید، هرگونه خواست واراده شماست عمل کنید🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
نازنین آمد و دستی به دل ما زد و رفت  حال باید چه کنم با دلِ دست خورده ی خویش😥

آفرین.... عالی 🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

فدای چشمات شم الهی چشم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤دورت بگردم💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💋💋💋💋💋

نتونستم ریپلای کنم ببخشید😘😘

@دخترجذاب۷۵  

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
فدای چشمات شم الهی چشم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤دورت بگردم💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💋💋💋💋💋 نت ...

الناز؟؟؟؟

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️

شعر کودک 

اتل متل یه خونه با یه اتاق نمدار

بابا اجاره کرده با قرض و قوله انگار

مامان دلش گرفته اما داره میخنده

چون که لب پنجره دیده دو تا پرنده

فکر می کنه که لابد پرنده هام فقیرن!

نمیتونن که تو باغ لونه ی خوب بگیرن

پنجره رو می بنده سفره رو وا می کنه

غذا بازم اُملته ، شکر خدا می کنه

تلویزیون خرابه قطعه صدای کارتُن

بابا به جاش دوبله کرد با مثلا میکروفن

من و داداش میخندیم بابام با ما میخنده

اما خدا می دونه که خنده هاش چرنده

وقته نمازه اما مُهرِ بابا شکسته

فرقی نداره وقتی خدا رو می پرسته

بابا می گه فقیرا اونان که بی خُداین 

خدا تو خونه ی ماست چشم و دل ما روشن 

ماه چین😊بداهه

@شاعرتنها    

یادتون رفت

یاد من موند

مرور حرکتای همتون شد کار هر روز

من رو همه لباسام خاکه هنوز

توی این خیابونا پره از ما بهترون

خیلیا اشتباه اومدن حاجی

خدا نبود شد پ میشه تو هم نباشی

من یه دریا ریختم پا گلم پلاسید

نمیدونم چپ افتادم با خودم برا چی

از لای پنجره جوونیمو فوت میکنمو

دود میشمو دود میکنمو

اصن یه چند وقته یه جوری شدمو

دم به دیقه خالی میکنم پشت خودمو

هی

زندگی کردنو یادم میره

حتی یادم میره که یادم میره

❤️
عالی که شمایی😊

شما لطف دارید 🙏🌹

چالش نازنین آمد و دستی به دل ما زد و رفت  و مرا سخت، درگیر خودش کرد و به صحرا زد و رفت من ...

آفرین 👏👏👏

تعطیل🚫                                                                                 

عشق من❣

ﺍﺯ ﻣﻦ ﻧﭙﺮﺱ ﭼﻘﺪﺭ ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻡ❣

ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺩﺭ ﻗﻠﺐ ﻣﻦ ﺣﺪ ﻭ ﻣﺮﺯی ❣

ﺑﺮﺍی ﺣﻀﻮﺭ ﺗﻮ ﻧﯿﺴﺖ❣

ﺧﻮﺍﺳﺘﻨﺖ ﺗﻤﺎﻡ ﺷﺪنی ﻧﯿﺴﺖ❣

ﺧﻮﺍستنی ﺗﺮ ﻣﯿﺸﻮی ﻫﺮ ﻟﺤﻈﻪ ...❣

ﺗﻮ ﺗﮑﺮﺍﺭ نمی ﺷﻮی ، ❣

ﺍﯾﻦ ﻣﻨﻢ ﮐﻪ ﺩﻟﺒﺴﺘﻪ ﺗﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﻡ ...💕❣💕

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️