2777
2789
نه باور کن من از گوشی بزرگ اصلا خوشم نمیاد 😂😂😂 نمیدونم والا شاید خیلی اختلاف نظر داریم 🙂

آرع اختلاف نظر داریم خیلی

حتمن حملش برات سخته یا میترسی از دستت بیفته بشکنه 

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نخر بذار ۱۲ که اومد اونو بخر جدید باشه دیر قدیمی بشه

۱۲ گنده نباشه؟؟؟

یازده رو دیدم جموجور و کوچیکه

وقتی دنیا اینو میخواد که مخصوصأ بسوزم... چیکار کنم، دلمو با نخ سوزن بدوزم؟؟!!                                                      ________کاربر سابقم✌🏻_________ 
آرع اختلاف نظر داریم خیلی حتمن حملش برات سخته یا میترسی از دستت بیفته بشکنه 

حملش سخته اره

یکی دیگه اینکه اصلا نمیشه سلفی گرفت بسکه بزرگه😂😂😂

وقتی دنیا اینو میخواد که مخصوصأ بسوزم... چیکار کنم، دلمو با نخ سوزن بدوزم؟؟!!                                                      ________کاربر سابقم✌🏻_________ 
سواهد میگن که ۳ سایز خواهد داشت یکی معمولی یکی کوچیک یکی بزرگ

خخخ حلع پس

منتظر میشینم تا بیاد😍😘

حملش سخته اره یکی دیگه اینکه اصلا نمیشه سلفی گرفت بسکه بزرگه😂😂😂

😁آرع بفکر سلیفیش نبودم ولی خوبه موقع تایپ و عکسو فیلم‌نگا کردن حس خوبی دارع

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
دوستم میشه بگی آیفون ۷ لیست سیاه داره یا نه

من سیکس پلاس دارم

ولی نامزدم هفت داره و لیست سیاه داره 

ببخشید میشه بگید کجاس لیست سیاهش واجبه ممنون میشم اگه توضیح بدین

برو تو قسمت تنطیمات=>  phone  بعدم call blocking 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792