2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی کیفیت عکستون خوبه

مرسی

آره دوربینش ۴۸ هست دیگه

اگه از پستم خوشت اومد.اگه دوستداشتی⁦☝️⁩یدونه صلوات لطفا😚مشکل خانوادگیمون حل شه🥺.                                                                                                                    میگم اگه من بیشتر از یکماه نیومدم سایت بدونید 100٪ مُردم🤭 برام فاتحه بفرستین😁🥰
واقن میگی گندس و ناراضی اتفاقن بهترع ک  من تبلت رو بیشتر از مبایل میپسندم ب خاطر بزرگیش  ...

نه باور کن من از گوشی بزرگ اصلا خوشم نمیاد

😂😂😂

نمیدونم والا شاید خیلی اختلاف نظر داریم 🙂

وقتی دنیا اینو میخواد که مخصوصأ بسوزم... چیکار کنم، دلمو با نخ سوزن بدوزم؟؟!!                                                      ________کاربر سابقم✌🏻_________ 
لپتاپ حاجی نه لب تاپ

همون😅من اصن استفادع ازش بلد نیسم تا ایمشو درست تایپ کنم ک😅چ فرقی دارع حالا

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
اولا لپتاپ ثانیا بله میشه من میرم

حالا چرا همتون گیر دادین ی اشتباع تاپیه دیگ دومن خب نمیدونستم میخاسم مطمئن شه فک نکنم اشکالی داشتع باشه ک اینجوری میکنین بعضیاتون

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑